Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proplacení šeků ze zahraničí

Od: cestovateka2017 odpovědí: 2 změna:

Chodí mi šeky ze zahraničí, jedná se o akcie. Dříve mi je propláceli v Č.spořitelně, za GBP jsem dostávala české koruny. Ale oni už to tam nedělají. Ani v AirBank. Mám prý jít do KB, stát se klientem a pak mi to udělají.

Víte o nějakém jednoduchém způsobu? Ano, gůglila jsem - ale to je staré pět let ( forum.mesec.cz/...

Děkuji!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Od kdy to v CS nedelaji? Nikdy sem s tim problem nemel, ale uz je to nejaky ten rok zpet.

Nyni mam uce u Sberbank a ty cizi seky normalne akceptuji. Mimo jine sem si banku vybiral prave i na zaklade tohoto kriteria.

-

Pokud byste to mela jednorazove, tak pozadat nekoho, kdo ma ucet u banky, kde seky akceptuji a domluvit se s nim na proplaceni.

Pokud je to opakovane, pak si bud zridit u takove banky ucet - zda seky berou zjistite jednoduchym telefonatem nebo ze sazebniku poplatku na www strankach nebo si zridit ucet v UK (usuzuji dle GBP), tam se seky problem mit nebudou a penize do CR dostavat jinym zpusobem.

cestovateka2017
hodnocení

0x
CS od ledna 2018 to nedělá :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]