Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvýšená teplota 37.6 mám dát paralen?

Od: tomasjanik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, už tak čtvrý den jsem dost nachlazený, tak 2 - 3 za den mám zvýšenou teplotu max do 37.7

Teplotu srážím paralenem. Jaký je váš názor, mám srážet paralenem, nebo nedávat nic a počkat až bude 38. Jen nevím, zda se na 38 vyšplhá..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

5x

Zvýšená teplota by se srážet neměla. Je to přirozená funkce obrany organismu proti infekci.

Do 38 bych nic nebral. I když pravdou je, že pro nás muže je toto skoro srmtelná teplota.

hodnocení

4x

Nejlepší je nesrážet ze začátku, první den či dva. Já bych se teď už řídila tím, zda je mi špatně. Jestli ano, vzala bych si Paralen (já osobně něco jiného :-D Paralen mi absolutně nezabírá na bolest či třeštění hlavy), aby se mi ulevilo. Ale stejně se šetřit, vyležet to.

hodnocení

3x

No tak já tu budu oponovat, je fakt, že Paralen se bere tak při 38, ale já už jsem si ho párkrátv životě vzala, když na mně něco lezlo, zapila to čajem s medem a citronem před spaním a vždy jsem se z toho hned dostala, j,e lepší to zamezit hned na začátku. Ostatně těch 37.7 už něco znamená.

hodnocení

2x

Paralen jsem zrušila, bolel mě po něm žaludek. Lékařka mi doporučila Panadol Extra Rapide, jsou to šumivé tabletky, nedráždí žaludek. Klidně si vezmu jen půlku tablety, když na mne něco leze a bolí mě hlava. Přináší velkou úlevu.

brnenskalekarna.cz/...

hodnocení

2x

Nejlůepší je tyto chemické sajrajty úplně vynechat ,respektive použít je až to již nejde jinak!

Daleko lepší bude uvařit si hrnek čaje s medem a citronem,vypít a zalehnout - a POTIT se. osobně sí v takových případech uvařím "RUMunský čaj" a pak potit se -vždy 100% pomůže

jurajjuraj*
hodnocení

0x

pri 37.6 cpat do sebe tabletky plne chemie , ty brdo, to se ani nedivim ze rakovina uraduje tak jak uraduje pokud tohle dela kazdy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]