Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levný tabák cz,kupoval si někdo?

Od: juglans® odpovědí: 22 změna:

Dobrý den,hledala jsem možnost co nejlevněji kouřit,ikdyž by samozřejmě bylo lépe,zase dokázat přestat.Nicméně,našla jsem stránky prodeje www.levnytabak.cz a žasla jsem,nad velmi příznivými cenami..Jenomže,napadá mne,jaký ten tabák může být chutově?Pokud není horší,než RDG,který koupím v tabáku někdy,jinak Kamel,tak bych to i zvládla.Máte někdo prosím zkušenost,zkoušeli jste si objednat tabák,od této firmy?Tady mají tabák vyfocený a výběr,podle druhu-slabý tabák,střední a silný.Pak je možnost,objednat množství od 2kg do 6kg a podle toho se liší cena.Jen pro představu,malý tabák 30g.koupíme v obchodě za cca 108-130kc,podle toho jaký a tady by to vycházelo od nich koupit za nějakých 26kc-30g.Pro představu 6000g středně silného tabáku,stojí 5100kc..A já osobně kupuju v tabáku,tak těch 5ks tabáku tj65gx5ks´=325g na měsíc=cca230x5=1150kc..Ale pokud by se objednalo,vychází cca 280kc na měsíc..Nechci tady moc počítat,třeba se to nedá kouřit:-D,proto se ptám,zda někdo zkusil.Děkuji:)

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jo, já ho kouřím asi tři roky protože su silný závislák a prohulil bych půl výplaty*smich*.Beru ho i dalším 4 lidem a zatím žijem.Kupuji ten průměrný ale musí ho člověk trochu přebírat-jsou tam kolky.Na chuť si zatím všichni zvykli

doplněno 31.03.18 19:18:

Ale né, je ho tam trocha (cca s každé 20 cigarety vyhodím jeden kolek velikosti čtvrt páratka).Jinak s dodáním (komunikací) jsem problém neměl.Platím předem a po odeslání peněz mám do tří dnů tabák doma.

doplněno 31.03.18 20:29:

Ale já taky asi první tři objednávky platil hotově a poté až převodem.A asi s dvaceti objednávek jsem měl pouze jeden problém,čekal jsem asi 10 dní.Tabák nebyl skladem ale prodejce mi to napsal hned po objednání

hodnocení

magor-Děkuji vám za informaci.Když koupím normální tabák,tak v tom občas najdu pěkný kousek.Ráda bych se zeptala,pro představu,jak moc toho tam je?Tak třeba z hrsti kolik toho vyberete?Aby tam pak nebyla toho třetina?Ale kouříte to,asi se pořád vyplatí,že.

hodnocení

Tak to je v pohodě:).Koukám,že pokud je to přes učet,tak je ještě 10% sleva,tak je to lepší..

iz*
hodnocení

1x

Dobrý den, Juglans,

levný tabák jsem nekupovala, zkušenost s ním nemám. Ale vím, že tabák vysychá a po pár týdnech až měsících bude tak přeschlý, že už se nebude dát kouřit.

Kupovat jej ve větším množství by podle mne mělo smysl v případě, že jej koupíte pro více lidí. Spotřebujete-li ± 325 g za měsíc, vystačilo by Vám nejmenší balení (2 kg) na více než 6 měsíců, největší balení (6 kg) na více než rok a půl. Podle mne by ale nebyl ke kouření dříve než za půl roku.

Ale počkejte si ještě na další odpovědi.

Poznámka: Vadí mi, že na webu nemají téměř žádné informace. Je otázka, jak solidní firma je/bude.

hodnocení

Ivzez děkuji.Já nevím jak dlouho vydrží tabák..Když si koupím v krámě,tak běžně se mi stává,že někdy je až moc vlhký,vůbec nehoří,musím posušit a naopak,že je tak přeschlý,že vezmu mlžičku a promíchám.Vzpomínám,že můj neboštík muž,balil už před revolucí a taky jsem zaregistrovala,že si ho nakropil.Chtěla bych koupit do začátku 3kg a rozdělím se ještě s 2-3 lidmi,snad 3 měsíce se nezkazí.Ale máte správný postřeh k tomu množství.Věřím,že budu mít časem víc zájemců,podělit se.díky za nazor.

jabraka*
hodnocení

1x

Osobní názor?Je to tabák pašovaný z Ukrajiny.Kdoví,jaký má původ a kvalitu.Špatně usušený a zfermentovaný může být i rakovinotvorný.

JABRAKA

hodnocení

Jj.Jabrako,to nikdo nevíme,ani co kouříme z obchodu,ikdyž tady je riziko pravděpodobnější.A rakovina je z kouření všeobecně.Uvidím,jestli vůbec budou reagovat na objednávku.Zas si ale říkám,kdyby to bylo něco nelegálního,nemohli by snad takhle veřejně nabízet na netu?

hodnocení

0x

Zkoušela jsem si ten tabák také objednat asi před měsícem. Přes kontakní formulář mi nikdo neodpověděl a telefon mi nikdo nezvedal. Nikdy nic neplatím předem.

hodnocení

brunecova-Dobrý den,tak to mě zneklidnuje.Tam píší,že i zavolají zpětně.Předem poprvé,bych také nic neplatila.Já se tam chystám volat až po 8.,tak uvidím..děkuji

iz*

Juglans, pozornost je určitě na místě > viz mou první odpověď. Nelíbí se mi, že nemají na webu všechny informace, které by tam měly být. To by mne varovalo.

hodnocení

To ano Ivzez,je to divné..

hodnocení

Paní Brunecova,tak nové zjištění..Skutečně tel.neberou..dala jsem si 1.4.objednávku proto s klidem,předem,s poznámkou,aby vyřídili po 8.dubnu,jednak peníze,ale také,abych byla doma a že doufám,že mně kurýr bude volat předem.Toto jsem poslala i raději ještě na mail.,dále se pokoušela volat..Co myslíte,dnes dopoledne,se mi ozval kurýr..dobrý den,vezu vám dobírku a za 5 minut jsem u vás..No to snad není pravda,říkám...Tak co ted,tolik peněz jsem neměla a on,že nevadí,kdy s tím má tedy přijet znova?Nechápu..tak jo,přijede znovu 10.4.Na otázku,proč neberou telefony a nevyřízují maily,jsem odpověd nedostala..Tak hlavně,že tedy fungují a ted uvidím 10.4.jaký tedy tabák bude a dám vám vědět..:).Jen ještě nad tím kroutím hlavou,jakpak,když je někdo zrovna v práci?

hodnocení

Tabák mám,kouřím,není to žádný zázrak,ale dá se to..

moni*
Dobrý den, mohla bych se zeptat, v porovnání se Startkami je to horší, hodně? Cenově to vychází úžasně, ale mám trochu obavu že budu mít 2 kila hnusnýho sena. Děkuji
hodnocení

Myslím,že kdo není zvyklý vůbec balit,tak si ,,nepochutná,,Nevím o žádném tabáku,že by to bylo lepší,než kupované cigarety..Mluvím tedy o běžných,které jsem zkoušela.Co bych nedala do pusy,to jsou tyhle kupované cigarety,jako doutníky to vypadá..,už nevím bohužel název..Co se týče tohoto tabáku,má jinou chut,než třeba levný RDG,ale myslím,že není nijak horší.Těžko říct,někomu chutná to,či ono,zrovna tak u cigaret.Já jsem si na jinou chut tabáku zvykla během chvíle a nejradši bych šla a koupila si cigarety,ale na to prostě není..Ani Kamelkový tabák mě nechutnal tak,jak když si koupím cigarety a ten si lidi kupují dost často..kolega nedá dopustit na Virgínský,je tmavý,jemný a silný,ale dražší,ale pořád stojí méně,než cigarety..Je dobré se domluvit s více lidmi a koupit si třeba minimum,což jsou 2kg a prostě vyzkoušet.Tabák přivezou v neporušeném kyblíku,kde jsou 2 pytle po kile,takže vážit nemusíte,když na to budete aspon dva.

pavelhrabak

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

Dobrý den,tak jsem si tabák objednala podruhé a ted jsem se rozhodla,že na místo středně silného si objednám silný.Tak dnes mi přivezli a já zjistila,že vůbec nechce hořet,ani když ho usuším.Hrubost stejná,zkoušela jak do dutinek,tak ubalit a nehoří.jednu cigaretu musím několikrát zapálit a popílek neopadne,drží,napůl vyhořelý..čím to je?Hledám na netu firmu od které jsem si podruhé objednala a nemůžu nalést.levnytabak.cz

petrasss*

prosím nalzl/a jste stránku levnytabak.cz? přes rok nebyl problém a nyní nemohu dohledat :/ Děkuji

ilona1
hodnocení

0x

Tak něco nekvalitního a hnusného jsem už dlouho nezažila.Mám ten silný vůbec to nehoří a třičtvrtě z toho vyhodíte neb je to samej kořen.Hrubě sekané a asi z toho nejhoršího odpadu.No ale co chcem kapitalismus je kapitalismus.At žijí prachy.

hodnocení

Vím,vím,opravdu hrůza.Kupuji ted velké balení Camel a kašlu na ně..

petrasss*

prosím funguje vám stále stránka levnytabak.cz? Přes rok jsem neměla problém a nyní nelze dohledat. Děkuji moc za radu

ptomain

Ta stránka levnytabak.cz už nefunguje, asi ji spolkli velké tabákové koncerny, škoda. Teď musím kupovat 3x dražší v obrázkovém balení...uplně ten stejný, stačilo nechat otevřenou krabici, aby postupně prosichal a parádička, kořenu nebo co to bylo tam bylo jen pár, stejně jako v tom z obchodních řetězců. Snad se objeví nějaký další pěstitel, situace je neúnosná...;D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma levný tabák

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]