Nejste přihlášen/a.
Dobry den, pred pul mesicem se mi stalo ze na krizovatce me tukl autobus, tak jsem jel za nim a na dalsi krizovatce jsem ho doutikal na cervenou. Pan otevrel okenko a ze to pry budeme resit pres pojistovnu a dal mi na sebe telefon. Takze to chapu jako domluvou. Najednou padla zelena a pan ujel. Znam jeho poznavaci znacku i podnik ve kterem dela. Mam svedky z meho automobilu. Pan nejdrive ze vse zaplati (skoda cca 6800kč), a ted uz mi ani neodepisuje. Pokud by doslo na nejhorsi, jaka mam prava? Jak mohu postupovat? dekuji
Před půl měsícem? A na co jste čekal, je přece stanovený postup při nehodě... Jděte za zaměstnavatelem,
Pan mi slibuje ze vse uhradi, ted jsem se s nim spojil a rika ze to uhradi, jen porad posouva dobu. V ten moment jsem na te krizovatce nevedel co delat, nikdy se mi to nestalo. A pokud mate za zadkem 15 troubicich aut atd, tak je to narocny. dekuji za vase odpovedi. Toho zamestnavatele budu popr kontaktovat. dekuji
Seat, pokud bys ťuknul autobus, tak řidič zastaví, zavolá policii a sepíše se nehoda. Že lidi v buse někam spěchají by bylo vedlejší. Měl jsi udělat přesně to samé. Teď ti zbývá vyzvat ho k okamžitému uhrazení škody, pokud hned nezaplatí tak policie a svědci - bylo to ujetí od nehody kterou způsobil (to bylo už to že jsi za ním musel jet na další křižovatku).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.