Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám zvláštní dotaz. Nechala jsem si ušít z látky vestu. Doma si vestu v klidu prohlížím a zjistila jsem, že nemá nikde napsáno, z jakého je materiálu, ani jak se čistí. Vše dávám do čistírny. Tam první u všeho hledají, jak materiál čistit, nebo zda se může prát. Vesta stála dost peněz, tak mě zarazilo, že uvnitř není označení. Označení mají i svetry, halenky, které jsou levnější. Musí dávat výrobce na nový výrobek, takové označení, nebo je to jeho dobrá vůle? To je moje otázka. Nepište, ať se zeptám v Krejčovství, kde byla vesta ušitá. Tam se půjdu po svátcích zeptat. Děkuji předem za informaci. Viky
Nepište, ať se zeptám v Krejčovství, kde byla vesta ušitá. Tam se půjdu po svátcích zeptat.
V tom případě na tvoji otázku není odpověď.
V Krejčovství se mohu dozvědět, že nic takového na své výrobky nedávají. Tak jsem se chtěla zeptat, jaké kdo má zkušenosti, nebo kde najít správnou odpověď. Viky
Podle mne bude potřeba upřesnit, jestli jste si nechala ušít vestu z Vámi donesené látky, nebo jste si látku vybírala ze vzorníku v krejčovském salónu.
Vámi donesená látka nebude mít symboly, není znát původ, složení, výrobce.
Jinak salón má údaje od výrobce, jak s látkou zacházet na visačce u balíku látky.
Nechala jsem si vestu ušít v Krejčovství, které dováží značkové látky, má je i vystavené. Látku jsem si sama vybrala. Až doma jsem si všimla, že vesta nemá nikde označení, jaký je to materiál, jak vestu čistit. Viky
Dobrý den Lucie. Děkuji Vám. Přesně tady to, jsem chtěla vědět, jen jsem nevěděla, kde to na netu sehnat. Vesta má uvnitř našité označení, Krejčovství, kde byla vesta ušitá, ale to je vše. Když se půjdu do Krejčovství zeptat, tak už vím, že označení žádám právem. Proto jsem dala tuto otázku. Ještě jednou děkuji. Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.