Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
hledal jsem na internetu i v aplikacich na telefon nejakou solidni alkohol kalkulacku ale nic poradneho jsem nenasel. Kdysi byla supr aplikace od besipu kde clovek zapisoval kazdou hodinu co vypil a podle toho se ridil ted uz je ta apka nejaka aktualizovana a na nic. (prece jen ze zazcatku vecera toho do sebe nasypu vice a po tom to uz jde dolu ale co jsem nasel tak to pocita jen prumer kde date zacatek piti konec a co jste pozili).
Diky za Vase typy!
Kalkulačky jsou, realita je jiná. Kupte si v obchodě za 20,- tester (ne ten drahý na baterky, obyčejnou klasiku) - když nafoukáte, nepojedete. Když nenafoukáte a cítíte se dobře, vyrazíte...
Plánovat si "ještě jednoho panáka", abych mohl ráno v 7:30 vyrazit - to je alkoholismus ...a měl by se léčit
Viděl jsem ho u pokladen v Penny, měli ho v tescu ... myslím i v LIDLu - mrkněte se a případně se zeptejte přímo pokladní, jestli ho neschovávají za chlastem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.