Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alkohol kalkulacka

Od: obcassidam odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

hledal jsem na internetu i v aplikacich na telefon nejakou solidni alkohol kalkulacku ale nic poradneho jsem nenasel. Kdysi byla supr aplikace od besipu kde clovek zapisoval kazdou hodinu co vypil a podle toho se ridil ted uz je ta apka nejaka aktualizovana a na nic. (prece jen ze zazcatku vecera toho do sebe nasypu vice a po tom to uz jde dolu ale co jsem nasel tak to pocita jen prumer kde date zacatek piti konec a co jste pozili).

Diky za Vase typy!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kalkulačky jsou, realita je jiná. Kupte si v obchodě za 20,- tester (ne ten drahý na baterky, obyčejnou klasiku) - když nafoukáte, nepojedete. Když nenafoukáte a cítíte se dobře, vyrazíte...

Plánovat si "ještě jednoho panáka", abych mohl ráno v 7:30 vyrazit - to je alkoholismus ...a měl by se léčit

doplněno 30.03.18 09:21:

Viděl jsem ho u pokladen v Penny, měli ho v tescu ... myslím i v LIDLu - mrkněte se a případně se zeptejte přímo pokladní, jestli ho neschovávají za chlastem...

obcassidam
hodnocení

Ten baterkovy je k nicemu musi se porad kalibrovat o tom vim, ale ten co je na jedno pouziti (predpoklama) by byl supr... kde se da sehnat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]