Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byl někdo na laserové operaci očí?

Od: guess* odpovědí: 14 změna:

Ahoj,

můžete mi někdo prosím napsat, jaké to pro vás bylo. A jakým způsobem vám to prováděli.

?

Děkuji,

G

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

1x

Doporučuju k přečtení tohle, ne každý z té operace odchází spokojen...

ostarek.blogspot.com/...

dejavu*

Ježkovy brejle *ee* a to jsem o téhle operaci uvažovala, protože se mi začínají kazit oči, abych se vyhnula brýlím, ale po tomhle mne to dokonale přešlo.

dejavu, video je z pohledu lékařů a diváku, vy jste na tom lépe- hůře, páč nic nevidíte a necítíte. Alespoň synek mi to tak vyprávěl. Litoval, že nešel dříve. Nejde jen o ušetřené peníze za brýle, ale i pohodlí. Jenom jsem si dlouho nemohl zvyknout na pohled na synka. Vypadal nějak divně...bez brýlí.

dejavu*

Mně nevadí video, mne vyděsila ta zkušenost toho pacienta, co se to nepovedlo a to hodnocení jeho očařky.

hodnocení

0x

myslíte operací očí:

gemini.cz/...

záleží co potřebujete vědět, ale já jsem nebyl, můj syn je po operaci.

guess*
hodnocení

odkazy nejsou potřeba, mám o tom přečteného víc než dost, spíš mi jde o zážitky jednotlivců, jaký to byl pocit. protože si to úplně na sobě neodkáži představit, a to bych měl už příští měsíc "jít" ...

bohužel, to neposloužím, ale synek byl spokojen, i když jede ještě jednou do Ostravy na konzultace.

jabraka*
hodnocení

0x

Moje teta to před dvěma lety absolvovala.Dokonce říkala,že to ani neumrtvují,není to prý třeba,Je to nepříjemné,jako každý zákrok,ale bolest necítila.Druhý den už viděla perfektně.Dělali ji to na oční klinice ve Zlíně,údajně nejlepší pracoviště tohoto druhu v republice.

JABRAKA

dusatka*
hodnocení

0x

Já jsem 15 let po operaci a jsem naprosto spokojená. Tehdy ještě nebyly tak moderní metody jako dnes. Dělali mi jedno oko krátkozrakost i astigmatismus najednou a asi za dva měsíce druhé oko. Na to první jsem se trochu bála, ale protože to nic nebylo, na to druhé jsem šla už v klidu. Nejdřív mi dali nějaké kapky pro znecitlivění, pak mě uložili, zafixovali hlavu a oko (něčím upevnili víčko, nebolelo to a fakt se člověk nemusel bát, že by mrknul nebo tak. Pak mi na to posvítili laserem, to trvalo tak asi minutu(?), nějak to přenastavili a posvítili znovu na ten astigmatismus, dali hojivou čočku (dnes už je ale lepší technologie), kapičky s návodem a šup domů. Když jsem šla poprvé asi za 2 hodiny nakapat do oka, nevěřila jsem tomuto svému oku ;) po poodhrnutí obvazu se mi objevil velmi ostrý obraz potemnělé ložnice ;) úžasný zážitek. No a asi týden jsem ležela se zavřenýma očima a poslouchala přiblblý seriály. A další týden sluneční brýle. A asi půl roku kapat.

Dnes jsem stále rys ostrovid.

hodnocení

0x

Moje mamka absolvovala tuto operaci před 10 lety, a byla nadmíru spokojená, neb měla brýle od dětství a najednou byla bez nich...vypadala nezvykle.Jen bohužel, že nešla na tu operaci dřív, protože si toho moc neužila , zemřela za 2 roky potom...ach jo...

guess*
hodnocení

Moc děkuji za odpovědi. Ale ten článek si raději fakt dočítat nebudu, v mém případě funguje sugesce na výbornou a byl bych rád, kdyby se to povedlo bez komplikací :))

cetkaeva

já vidím lépe než s brýlemi už 18let,jemi 50,předtím jsem bez brýlí nic neviděla,levé7,pravé 8diop.na dálku,a ani s brýlemi jsem neviděla tak dobře,jako můj ostrozraký kamarád,po operaci ano,divila jsem se jak je to možné,operaci mi dělali v Hradci Králové

petr123*

Ten článek jsem se nedával na vyděšení, rozhodně si nemyslím že to musí pokaždé dopadnout takhle a přeju ať vše dopadne výborně! *palec*

Jen jsem chtěl upozornit že každá podobná operace může občas dopadnout jinak než doktoři slibují. A v případě že se to nepovede se s tím už nic nedá dělat.

guess*
hodnocení

Řekl bych že dá, dávají doživotní záruku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]