Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
můžete mi někdo prosím napsat, jaké to pro vás bylo. A jakým způsobem vám to prováděli.
?
Děkuji,
G
Ježkovy brejle a to jsem o téhle operaci uvažovala, protože se mi začínají kazit oči, abych se vyhnula brýlím, ale po tomhle mne to dokonale přešlo.
dejavu, video je z pohledu lékařů a diváku, vy jste na tom lépe- hůře, páč nic nevidíte a necítíte. Alespoň synek mi to tak vyprávěl. Litoval, že nešel dříve. Nejde jen o ušetřené peníze za brýle, ale i pohodlí. Jenom jsem si dlouho nemohl zvyknout na pohled na synka. Vypadal nějak divně...bez brýlí.
odkazy nejsou potřeba, mám o tom přečteného víc než dost, spíš mi jde o zážitky jednotlivců, jaký to byl pocit. protože si to úplně na sobě neodkáži představit, a to bych měl už příští měsíc "jít" ...
Já jsem 15 let po operaci a jsem naprosto spokojená. Tehdy ještě nebyly tak moderní metody jako dnes. Dělali mi jedno oko krátkozrakost i astigmatismus najednou a asi za dva měsíce druhé oko. Na to první jsem se trochu bála, ale protože to nic nebylo, na to druhé jsem šla už v klidu. Nejdřív mi dali nějaké kapky pro znecitlivění, pak mě uložili, zafixovali hlavu a oko (něčím upevnili víčko, nebolelo to a fakt se člověk nemusel bát, že by mrknul nebo tak. Pak mi na to posvítili laserem, to trvalo tak asi minutu(?), nějak to přenastavili a posvítili znovu na ten astigmatismus, dali hojivou čočku (dnes už je ale lepší technologie), kapičky s návodem a šup domů. Když jsem šla poprvé asi za 2 hodiny nakapat do oka, nevěřila jsem tomuto svému oku po poodhrnutí obvazu se mi objevil velmi ostrý obraz potemnělé ložnice
úžasný zážitek. No a asi týden jsem ležela se zavřenýma očima a poslouchala přiblblý seriály. A další týden sluneční brýle. A asi půl roku kapat.
Dnes jsem stále rys ostrovid.
Moc děkuji za odpovědi. Ale ten článek si raději fakt dočítat nebudu, v mém případě funguje sugesce na výbornou a byl bych rád, kdyby se to povedlo bez komplikací )
já vidím lépe než s brýlemi už 18let,jemi 50,předtím jsem bez brýlí nic neviděla,levé7,pravé 8diop.na dálku,a ani s brýlemi jsem neviděla tak dobře,jako můj ostrozraký kamarád,po operaci ano,divila jsem se jak je to možné,operaci mi dělali v Hradci Králové
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.