Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mu napsat po té době?

Od: lana odpovědí: 12 změna:

Asi před necelým půl rokem jsem byla na dovolené a tam jsem někoho poznala a přeskočila dost výrazná jiskra a náklonost. Něco málo jsme spolu měli, ale nespali spolu . Bohužel jsem kvůli rodiným problém musela oidjet bez rozloučení .on asi něco málo tušil , říkala jsem mu to ,ale nevěděl, že odjedu. Pak jsem bohužel ležela v nemocnici a měla zdravotní problémy takže jsem měla problém sama se sebou , bylo mi zle. A kontakt jsme si na sebe nestačili vzít. Našla jsem ho na facebooku . Tak jestli myslíte po té době , že má nějaký význam mu napsat? Vůbec nevím co mu napsat . Poradíte mi? Moc se neznáme . Obvykle první maily každý psal mě takže to bylo jednodušší . Ale teď poprvé mám začínat já a nevím co napsat, aby to nevyznělo nuceně a aby konverzace pokračovala , protože když už odpoví tak je se čeho chytit ,ale takhle není čeho. poradíte mi někdo, díky !

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

7x

Možná by stálo za úvahu vykašlat se na psaní a začít používat to, co máš v hlavě. Myslím si, že jsi už nadělala docela dost problémů nejen sobě, ale i tomu chorvatskému hoteliérovi. Nemyslím si, že by na tebe čekal s otevřenou náručí, takových jako ty, mu tam projde spousty.

iz*
hodnocení

3x

Lano, psát někomu má smysl jenom v případě, že víte, o čem mu psát. Znáte ho přece Vy. Jenom Vy víte, o čem jste se spolu bavili a co by jej případně mohlo zajímat. Pokud hledáte tipy u cizích lidí, radši na to zapomeňte.

hodnocení

3x

Nechte to tak jak to je. Máte hezké vzpomínky na dovolenou a ty Vám nikdo nevezme. Ale jinak si žijte dál svým životem. On si ho bez Vás žije také. Třeba by mu ani nebylo příjemné připomínat románek který mezi vámi byl a skončil. To, že jste ho našla na fb ještě neznamená, že mu musíte psát. Nedělejte to, mohla byste být hodně zklamaná. Já si alespoň myslím, že to žádný význam nemá, ale názory mohou být samozřejmě různé.

liska5
hodnocení

2x

Tak mu napište velikonoční pozdrav z jarní Prahy, stejně jako tetičce. Uvidíte, jak zareaguje.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Co s dovolenkovou láskou... já bych už nepsala. Sešel z očí, sešel z mysli. Nebo si myslíte, že stále na vás nemůže zapomenout? Ani se moc neznáte. Kdyby o vás měl zájem, už by si vás našel sám. Podle mého už dávno neví o vaší existenci, popřípadě si vzpomene na příjemně strávený čas dovolené. Nic víc.

lana
hodnocení

Nemohl si mě nikde vyhledat, protože jsem neměla žádné sociální sítě a facebook jsem si založila až teď.

figurek*
hodnocení

0x

no dobře. Před necelým půlrokem byl říjen a vy píšete, že jste musela nenadále a bez rozloučení odjet. Můžete mi prozradit, na kterou pláž se jezdí dovolenkovat v půlce října? Ani se nedivím, že jste po takové dovolené skončila v nemocnici, že vám bylo zle a že jste měla trable sama se sebou.

No a co mu napsat. Nic mu nevysvětlovat a nic mu nenalhávat, protože nepravdy není zase tak těžké rozpoznat. Většinou úplně svítí. Přečtěte si jeho poslední mail a pokračujte v konverzaci na téma toho mailu. Možná vám odepíše.

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Se začátkem si nelamte hlavu, protože ze začátku nic "závažného" řešit nebudete čili cokoliv čím ho jen oslovíte čím jen upozorníte že tam jste aby si toho všiml a že jste ta, se kterou se kdysi viděl na té dovolené aby si to uvědomil dál je to pak už na něm...

Čili jak už tu zaznělo, může to být nějaký "pozdrav k nynějším svátkům", nebo mu popřejete k svátku narozeninám nebo jen popřejete hezký den a nezávazně se zeptáte zda-li si na vás ještě pamatuje?, za to vše nic nedáte, nic tím netratíte není se čeho bát buďto odpoví nebo ne a pokud ano pak už naběhne "normální konverzace" o čemkoli bude on chtít s vámi diskutovat a pak už máte prakticky "volné pole působnosti", půl roku je sice delší doba ovšem máte-li o něj zájem pak to zkuste teď a neodkládejte to, buď ANO nebo NE, nic netratíte. Dnes jsou ty soc. sítě a podobné věci velká výhoda na to seznamování když jsem byl o něco mladší nic takového ještě nebylo (a nebylo to tak rozjeté) takže takto někoho hledat nebo oslovovat bylo daleko obtížnější vzpomínám že mi někdy nezbylo než danou osobu třeba oslovit na ulici což je daleko těžší :)

iz*

Jene, možná, že jste nečetl jste tazatelčin příběh. (Myslím, že byste jí neradil, jak se pokoušet někomu rozbít vztah.)

janm*

ivzez

Ne opravdu nečetl, nezjišťuji zda někdo pokládá otázky pod jinými jmény, proto reaguji pouze na tento dotaz.

yl
hodnocení

0x

Napište mu cokoli,jak se má atd. Možná dostanete sprchu,nebo taky ne,ale když nic neuděláte,budete si to pořád vyčítat. Třeba na vás taky myslí.

iz*

On má partnerku... Tazatelka už rozbila svůj vztah, teď by se měla pokoušet rozbít další?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]