Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistím kde všude dlužím?

Od: nemam* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, Jak? Moje matka je celkem svině a přes mobil mi vybrala účet, s tím jsem vůbec nepočítala že to tak jde. Cajti mě s tím samozřejmě poslali do hajzlu takže mou matku ani nikdo nepostrasil. Mě teď napadlo jestli si na mě někde nepujčuje a já o tom jen nevím. Z rodiny se bavím s babičkou která má na mě špatnou adresu z tohohle důvodu, ale zase mi nebudou chodit upomínky kdyby něco.Me napadlo si tady ty sms půjčky obvolat a zeptat se, jenže to už by o mě měli záznam a bylo by to časově náročný.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sms
hodnocení

0x
Sms pujcky chodi pouze na majiteluv ucet. Takze je vylouceno aby si vase matka na vas jakoukoliv vzala... doporucuji si udelat vypis BRKI + NRKI + SOLUS
nemam*
hodnocení

Díky to vypadá dobře

nemam*
hodnocení

To sem napsala špatně to sms půjčky to mělo byt půjčky přes mobil nebo něco takovýho.
sms
Doporucuji sluzbu kolikmam.cz... aktivaci sluzby, ktera hlida zneuziti vasich osobnich udaju pro ziskani uveru...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]