Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je šance, aby se DSSS dostala do Parlamentu?

Od: huo odpovědí: 5 změna:

Myslíte si, že má Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) šanci, aby se dostala do Parlamentu ČR?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

3x

Já bych raději přivítal, kdyby se z Parlametu vyhodila ODS, KDU-ČSL, STAN a DSSS by mohla získat 3% hlasů voličů.

majsterjoe*
hodnocení

2x

Díky bohu zatím NE. Nadruhou stranu už tam jsou levičáci od pirátů, co se účastnili různých akcí na hraně zákona, ale nácky v parlamentu nepotřebujeme.

28.03.18 16:47
hodnocení

0x

Nemyslím.

malyparanoik*
hodnocení

0x

Myslím že šanci nemá.

Jejich program detailně neznám, ale co jsem tak o nich zaznamenal z reklam, článků, rozhovorů, jak jsem na ně někde narazil, tak se profilují do pozice strany s příliš úzkou cílovou skupinou voličů. Přestože s jejich hesly o poviné práci pro cikány, spravedlivých důchodech a českých dětech, s těmi asi souhlasí spousta lidí, tak málokdo má důvěru že zrovna DSSS je ta pravá kdo by to dokázal zařídit. Plus přičtěte aktivní "nálepkování" náckama a kdečím, tak to neprospěje nikomu. Mě by hlavně zajímalo, jestli by tihle nálepkovači dovedli rozumně formulovat proč je DSSS "náckovská". Věřím že munice na to by se asi našlo, ale je rozdíl mezi papouškováním cizích názorů a vlastním doložením toho co říkám.

nikdo*
hodnocení

0x

Co myslíte tou šancí? Tu má každý, odpovídající zákonným požadavkům, v každých volbách. A jestli se dostane do PS? No když dostane dost hlasů, tak ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]