Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splátky na Lymet

Od: tina* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

stal se mi takový problém. Rozhodla jsem se koupit si mobil na splátky, včera jsem vše vyplnila, dostala jsem se i do Lymet, ale před dokončením, jsem se nějak zlekla a dala jsem vrátit zpět, ale okamžitě se mi to nějak zablokovalo.

Nemám s tím zkušenosti, tak jsem se trošku bála, ale dnes, když už jsem si to opravdu chtěla udělat, tak mi to nikde nechtějí schválit, protože už prý něco na splátky mám.. tak jestli se to tam nějak ze včera uložilo.. Protože jinak nic nesplácím. Teď to po mě už všude chce, jen jinou platbu.. A do toho Lymetu mě to nechce pustit.

Mohla bych poprosit o radu? Někdo, kdo s tím má zkušenosti... Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

máš tam v pracovní dny pomoc na chatu nebo volat, proč se neobrátíš na ně? Pokud ten mobil je do 5000,- tak je logický, že tě to nepustí, protože jako neregistrovaný uživatel můžeš máš limit plateb právě 5000,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]