Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kandaulismus a můj manžel

Od: hanka* odpovědí: 19 změna:

ahoj můj manžel je kandaulista. Ani jsem to slovo neuměla vyslovit. Ale když jsem hledala v historii jednu aukci z aukra tak jsem narazila na ten web a ze zvědavosti jsem se zaregistrovala protože manžel tam má taky přezdívku. Nestačila jsem se divit. Píše si tam s chlapama, ukazuje jim moje fotky a podle všeho ho vzrušuje že bych měla milence. Nevím co mám dělat. Před 5 lety jsem ho podvedla. Byl to jenom úlet a zvládli jsme to. Žárlil jako blázen. A teď tohle? Nechápu to. Myslíte, že to v něm něco zažehlo? Že ho ta moje nevěra nějak změnila a teď si tajně přeje abych to udělala znovu? Mám mu říct, že otěch stránkách vím? Nebo mám tajně sledovat co bude psát? Podle historie jsem našla "náš" profil. Nevím si rady.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

4x

Já jsem člověk podezíravej. Když si přečtu Váš příspěvek, tedy ten začátek, tak tam Vám to nějak nesedí. Trošku vymyšlený, ne? Náhodou najít manželův profil.

------------------------------------------------------

Pokud je to pravda, tak by Vás mělo snad zvednout ze židle to, že dává vaše fotky na web bez Vašeho svolení a vědomí. To řešte.

To tady neumíte nic jinýho než na každým hledat jestli si to náhodou nevymyslel (nemyslím jen Vás, ale obecně). Tazatele se sem chodí zeptat a místo toho jsou tu grilováni.

K věci - hledala v historii, podle adres pochopila, který profil je manželův, tak si založila svůj účet a "našla" se tam.

pohanka*

pletiplot: Podle mne to je velice nelogické - ,,ze zvědavosti jsem se tam zaregistrovala, protože manžel tam má přezdívku,,

Já jsem si to také musela vyhledat, co to je a již jenom náhled ve mě žádnou zvědavost nevyvolal, natož abych se tam registrovala. A jak paní po registraci zjistila, že ten manžel tam má přezdívku? Vždyť tam je přes 8000 registrovaných a pod přezdívkou, ne vlastním jménem. Kdyby napsala, že mu vlezla do počítače a nebyl odhlášený, tak tomu věřím.

Potom tam není žádná anonymita a žádné zabezpečení uživatele.

------------------------

Takže všeobecně i tady na ,,poraďte,, lze podle nějaké adresy, historie vypátrat, jestli tu je zaregistrován můj manžel, nebo manželka? To /bez grilování právě Vás/ by mě opravdu zajímalo, tedy po technické stránce. Budu ráda, když mě odpovíte.

Jsem jen běžný uživatel, bez hlubších znalostí, tak možná proto to nechápu.

takne
V historii je videt i to ze se treba dival na stranku sveho profilu. A pokud tam ma jeji fotku tak se nasla hned. Nehledal bych v tom nejake slozitosti. Asi mu smirovala historii prohlizece ale to dela snad kazda manzelka :)
pohanka*

Takne: Díky, jak mám postupovat, abych si teda našla sama sebe, že jsem se dívala na svoji registraci v ,,Poraďte,, třeba před týdnem?

To se nedá takhle říct. Paní hledala v historii to co chtěla najít, pamatovala si to jen podle času a v seznamu narazila na kandaulista.cz. Chtěla vědět, kam její povedený manžel leze a ono to bylo tohle. Fakt bych v tom neviděl žádný nesmysl, počítače mě živí a tenhle scénář je naprosto klidně možný.

hodnocení

3x

Myslím, že manželé by o sobě měli vědět všechno, a měli by vědět i to, co ví ten druhý,
No tak ho na oplátku přesvědčte, aby zase on akceptoval vaše neobvyklé sexuální představy. A budete si kvit :)

hodnocení

3x

nejhorší jsou pátrači,kteří tím otravují život sobě a druhému.kdyby jste ctila ,,listovní tajemství,,tak máte o hromadu bezesných nocí méně.

dylin
hodnocení

2x
Vy jste taky náramně povedená... Vy mu zahnete, to je cajk, ale to co dělá, to ne. Nenapadlo Vás, že jste to u něj spustila vy tím svojim jednáním v minulosti? Jinak řečeno, neumí se vyrovnat s tím, že jste ***, tak s tím bojuje virtuálně.
dylin
Nebo "bojuje"... Spíš ho to psychicky přeplo. Ten spouštěč jeho nynějšího jednání jste jen Vy sama. Každy čin má své následky.
dylin
Jinak řešení vidím jediné. Říct mu, že to o té uchylce víte a požádat ho o odpuštění, jinak to nikam nepovede. Musíte obnovit důvěru. Když se Vám ji podaří obnovit a odstranit tím tento jeho exces, tak to nemusí skončit rozvodem.
takne
Taky si myslim ze je to zpusobjak bojuje s jeji neverou. Nebo mozna fakt diky tomu zjistil ze je ujetej ze je ten kandaulista. To v sobe clovek asi jen tak neobjevi. Me teda fakt nevzrusuje ze by mi moje holka zahybala.
dam®
Jen, jestli to není odezva na dnešní pořad v tv...

Myslím si,že tohle má člověk v sobě,jen tak něco to nespustí,pokud to tam nebylo..To je moje odpověd.Jinak ,je vše na vašem uvážení.Jen rada,někdy je čas dobrý přítel,když nevíte co ted s tím..Je to těžké,ale já osobně bych zatím nic neříkala,abych se víc dozvěděla..To já jsem si takhle před lety,když jsem zjistila,že je mi muž nevěrný,taky všimla na netu,že je v seznamce a ani chudák netušil,že si semnou pak dopisuje..Alespon jsem věděla,co je opravdu zač..Pak to bylo při rozchodu jednodušší..Nemám ráda,když ze mne dělá někdo blbce..A prosím vás,kdybych já osobně zjistila,že můj muž dává na net moje fotky,jako nějaké zboží,tak to mi věřte,to by bylo hodně rychlé..Chápete,že končí důvěra a nemůže to být už jinak?

hodnocení

1x

Zdravím. Samozřejmě si s manželem promluvte. Když budete tajně sledovat co se bude dít, budete se tím užírat dál. Do hlavy mu nikdo z nás nevidí, takže určitě komunikujte s manželem. Snad Vám sdělí proč to dělá a čeho tím chce docílit. A Vy mu zase můžete sdělit co si o tom myslíte Vy. Potom se dle toho oba můžete zařídit.

hodnocení

1x

"Miláčku, našla jsem si milence, abych ti udělala radost..." :-D

@hanka - Vám skutečně nevadí to, co manžel dělá? Pokud to tedy dělá?

hodnocení

0x

Musela jsem si to slovo najít kaudalismus

chyba
Nani to kaudalismus ale kandaulismus. Podle krale kandaula. Docela zajimave ale kazdy to nestravi no. Pritom je to paradox zena by mohla byt rada ze muze mit milence ale malo ktera ho pak chce.

hodnocení

0x

Není větší vzrušení, než vzrušení kandaulisty, který ukazuje svou ženu nahou atd. Měla by jste mu vyhovět a souložit před ním s muži, kteří se vám líbí. Vy si užijete a manžel vás za to bude ještě víc milovat !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]