Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké překvapení na schůzku

Od: sam* odpovědí: 15 změna:
Jaké překvapení přinést ženě do práce. Uvidíme se podruhé, není to zatím rande. Dělá prodejkyni. Napadlo mě kafé, ale na to nemusí mít zrovna chuť, nebo by mohlo být na něj pozdě. Když ji dám růži, bude to vypadat že si ji chci koupit. Chtělo by to něco nápaditého a originálního. Poraďte.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

8x
Vkusne zabalenou krabickou kondomu nemuzete nic zkazit. Vyjadri vse potrebne a je to prakticky darek.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, myslíte si, že má o Vás zájem a má i smysl pro humor? Potom kupte kapesní zrcátko a se slovy: "Tady jsem Vám přinesl obrázek nejkrásnější bytosti, kterou znám." jí ho podejte. Jestli Vás vyhodí, tak reklamace nepřijímám . Zdravím!

hodnocení

2x

Co hezké/zajímavé balení čaje?

hodnocení

2x

Já si myslím, že na podruhé je nesmyslné nějaké překvapení a dárky. Ona se může cítit dlužníkem a vy budete vypadat, že se snažíte koupit si její přízeň. Setkání úplně stačí. Možná nějaká výstava, posezení u kávy a tak. Ale dárky? Víte jistě, že ji nepřivedete do rozpaků? :-D

iz*
hodnocení

2x

Je-li to pracovní (služební) setkání, není podle mne vhodné nic. Z Vaší strany by to působilo neprofesionálně a slečnu byste zbytečně uvedl do rozpaků. To už mi přijde lepší se jí před rozloučením zeptat, co bude dělat po práci, případně ji někam pozvat a pozornost (podle mne je nejlepší květina) jí dát až tam.

hodnocení

1x

Čokoládu. Mně to připadá jako taková zlatá střední cesta mezi tím kafem a kytkou. Nezavazující (=není to rande), ale milé (=chci, aby to rande bylo :-D).

hodnocení

1x

Propisku s jejím jménem. Využije ji i při práci, je to hezká pozornost.

hodnocení

1x

Já si myslím, že ať to bude, co to bude, pokud má o Vás zájem, tak jí to potěší. Kdyby ho neměla, tak ať to bude, co to bude, tak jí to nepotěší.

sebod*
hodnocení

1x

No, já teda nevím, ale kafe se dává spíš jako menší všimné uředníkovi apod. Slečně bych koupila nějakou kytičku, třeba i v květináči. Je jaro, v obchodech mají velký výběr - petrklíč, hyacint, narcisky...

hodnocení

0x
Kupte jí hrneček s jejím jménem :)

ynaaa
hodnocení

0x
Káva se mi zdá jako velice dobrý nápad či cappuccino nebo něco dobrého třeba již zmíněné sladké čokoládu nebo dortík tomu žádná žena jistě neodolá

hoststary*
hodnocení

0x

Zajímavou minci, aby si mohla v rozpacích nebo při nejistotě "hodit korunou" jestli ano nebo ne, orel nebo pana.

Kostku, opět aby si mohla hodit kostkou, nebo kostkama a tím si na chviličku udělat čas na rozmyšlení nějakého rozhodnutí i když udělá nakonec stejně to, co chce, ale kostky mohou pomoci.

Laciný a vtipný dárek.

janm*
hodnocení

0x

Hezký večer

Dle mně proč ne kávu? Nezáleží na tom zda na ni zrovna má nebo nemá chuť udělá si až bude mít případně nepije-li pak užije např. pro návštěvy, kafe je smysluplný decentní dárek který nemůže v této situaci uškodit, navíc není to tak "závazné" pokud přesně nevíte "na čem jste". Koupil bych nějakou opravdu lepší dražší kávu tím nezkazíte nic, ať spolu dále budete něco mít nebo ne. Čokoláda je v tomto případě už "závaznější" méně "formální" takže stojíte-li o její sympatie více než jen "pracovně" (aby se vám dobře spolupracovalo) pak volte čokoládu, dobrá kombinace která neurazí je i dobrá káva spolu s čokoládou. Květina (-ny) jsou dle mně z vaší strany k ní už "závaznější" nejde-li o součást nějaké odměny za práci nebo k nějakému životnímu jubileu, prostě dáte-li je "jen tak" pak to nebude "jen tak", tím vyjádříte hlubší vážnější sympatie k dané osobě. Darovat nějaký předmět např. šálek na čaj kávu nebo tužku či cokoli jiného s jejím jménem, to bych osobně volil asi v případě, že už oba víte, že vaše sympatie jsou vzájemné a snad i opětované je to takový dárek již "ve vztahu", vyjma opět situací kdy by se jednalo o svátek nebo narozeniny, neboť tím se jakýkoli dar malinko "formalizuje" v poměru k tomu dáte-li tyto věci jen kvůli její "pozornosti samé". Mohu se ale mýlit je to jen můj subjektivní pohled :)

doplněno 25.03.18 17:55:

P.S. Možná místo "jaké překvapení" bych volil "jakou pozornost" tj. spíš ve smyslu projevu zájmu nebo náklonosti k ní, chcete ji spíše "upozornit" než překvapit, protože se slůvkem "překvapení" se pak váže větší "svízel" a možná užší pole výběru možných "dárků" "pozorností" neboť čím druhého "překvapit"?, navíc pokud ho příliš ještě "neznáme" (nevíme jaké má koníčky zájmy povahové inklinace spády apod.) Čili když se na to podíváme ze strany projevení pozornosti pak dle mně máme možná větší pole výběru, ale možná se znáte již déle čili víte takže ji skutečně chcete něčím "překvapit" "šokovat" v pozitivním slova smyslu pak ano, ale pokud se neznáte příliš dlouho a mnoho o sobě ještě nevíte osobně bych se asi snažil vyvarovat dárků které by ji mohli "vyvést zmíry" čili překvapit :) Je to ale zajisté zase jen můj názor, třeba se mýlím. :)

hodnocení

0x

Nechápu, proč ne květiny. Ty nikdy nikoho neurazily. Naopak, dámu mladou i starou vždy potěší. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]