Nejste přihlášen/a.
Pokud je za hodinu vyprodáno tak je jenom jedna možnost. Najít si požadované stránky a pak každou minutu mačkat F5. Taky je možné, že nic za tu cenu jakou si představujete nebudete, protože už je to prostě plné. Když je to dle vás v Německu o 50% levnější tak si to kupte tam, ovšem pro Evropu a okolní blízké destinace tomu moc nevěřím
Hledám pouze na Student Agency na stránce dovolena.cz a na Invia.cz.Jsou tam soustředěné všechny CK a opravdu se objeví dobré termíny a ceny.Chce to tomu věnovat čas a sledovat.častkrát levnější o tisíce ale s odletem z Vídně, Mnichova,Katovic,Drážďan a s německou CK.Zkušenosti mám velmi dobré.
Zdravím, já jsem koukala na tyhle stránky: nev-dama.cz/... Každopádně jsem ráda za jakékoli tipy. Také se mi zdá, že jdou ceny dost nahoru. No uvidíme, snad vybereme!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.