Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak chytit last minute zájezdy

Od: marcelab odpovědí: 3 změna:
Byli jsme vloni z CK.v Egyptě za 6.tis.Kč s all inclusive v měsíci dubnu. Nyní sháníme podobnou cenu mimo sezónu a procházíme na netu všechny cestovky a nedaří se nám nic za super cenu najít. Cena je již dvojnásobná. Když se zeptáme prodejce na chatu, tak nám tvrdí, že je velká poptávka i mimo sezonu a k tomu velikonoční svátky. To je prý důvod zvedat ceny nahoru. Navíc jsou lidi ochotní hodně přeplácet zájezdy, protože se výrazně zlepšila ekonomická situace čechů. To asi nepomůže hledat na všech portálech CK.,jelikož jsou s cenami mezi sebou už domluvení. Napadlo nás jet koupit zájezd do Německa, kde by jsme mohli 50% nákladů ušetřit. Máte s tím někdo zkušenosti nebo víte, kdy cestovky zájezdy nejvíce zlevnují? Taky umí cestovky velmi dobře dát např.cenu 13.500Kč. v pondělí a v pátek už jen 6990Kč. za to samé. Velmi velké výkyvy cen. Super last minute příjde náhle jako blesk z oblak a za hodinu je vyprodáno. Jak to podchytit za nej.cenu? děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x

Pokud je za hodinu vyprodáno tak je jenom jedna možnost. Najít si požadované stránky a pak každou minutu mačkat F5. Taky je možné, že nic za tu cenu jakou si představujete nebudete, protože už je to prostě plné. Když je to dle vás v Německu o 50% levnější tak si to kupte tam, ovšem pro Evropu a okolní blízké destinace tomu moc nevěřím;)

mate59
hodnocení

0x

Hledám pouze na Student Agency na stránce dovolena.cz a na Invia.cz.Jsou tam soustředěné všechny CK a opravdu se objeví dobré termíny a ceny.Chce to tomu věnovat čas a sledovat.častkrát levnější o tisíce ale s odletem z Vídně, Mnichova,Katovic,Drážďan a s německou CK.Zkušenosti mám velmi dobré.

jitka19
hodnocení

0x

Zdravím, já jsem koukala na tyhle stránky: nev-dama.cz/... Každopádně jsem ráda za jakékoli tipy. Také se mi zdá, že jdou ceny dost nahoru. No uvidíme, snad vybereme!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]