Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat pořady M. Horníčka

Od: pas® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den. Miroslav Horníček je pro mne ikonou inteligentního a laskavého humoru.Některé jeho pořady jsem kdysi v noci slýchaval v rádiu.Třeba vyprávění o tom, že je vlastně stejně starý jako Československo nebo příběhy z Francie když tam pobýval.Mnoho věcí je na netu jiné marně sháním. Najde se zde nějaký znalec a poradí? Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

1x

Hledal jsi i tady ?

doplněno 25.03.18 10:13:

Takže tady ?

pas®
hodnocení

Hledal, jenže to není to, co mám mysli . I tak díky

jenda2*
25.03.18 10:03
hodnocení

0x

pas®
hodnocení

Díky za ochotu i rychlost ale YouTube to znám, mám na mysli spíš ty rozhlasové pořady které jsem zmínil v otázce.

hodnocení

0x

Dobrý den. Já mám na vinylových deskách např. Jablko je vinno, Listy z Provance, Chvála pohybu, Malá noční rozprava, Dobře utajené housle. Skoro vše vyšlo i na CD. Také např. Hovory H.

pas®
hodnocení

Ano děkuji. Listy z Provence už mám ostatní se pokusím rovněž sehnat.

hodnocení

0x

Něco je taky tady ulozto.cz/...

pas®
hodnocení

Právě na to koukám. Spíš se pořád nemůžu dopátrat těch pořadů z rozhlasu(rádia)

barbakan*
Dal jsem ti v mé první odpovědi druhý odkaz na archiv rádia, kde jsou nahrávky s panem Horníčkem. Takže tady ?
pas®
hodnocení

Taky jsem na to koukal, ale to není ono. Spíš si myslím, že to v nočním čase vysílalo některé komerční rádio.

barbakan*

No, občas ho poslouchám v AB rádiu, ale není to pravidelné.

hodnocení

0x

Dobrý den.

Podívejte,našla jsem cosi pěkného :)

hudba.heureka.cz/...

supraphonline.cz/...

doplněno 25.03.18 12:09:

Jeho vyprávění o dětství se jmenuje "Saze na hrušce."

Zde : kosmas.cz/...

databazeknih.cz/...

audioteka.com/...

pas®
hodnocení

Děkuji moc.To druhé je ono, z pořadu Miroslav Horníček na obrazovce.

Třeba se povede dohledat i jeho vyprávění o tom kdy se narodil,proč je vlastně Miroslav (po dědečkovi) atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]