Nejste přihlášen/a.
Brigádu na večery a víkendy byste mohl sehnat na pozice doplňování zboží, mnohdy i na práci za pokladnou. nyní se shánějí ještě na poslední cvíli brigádníci na velikonoce.
Potom mekáč má inzeráty právě na podvečerní, či spíše noční a víkendy. Je to podle potřeby a neobsazenosti směn. Jak mají výplaty nevím, někdy se stačí jenom zeptat a domluvit. Pro účetní to je práce navíc, tak záleží na té které firmě.
Kdo Vám zaplatí dvakrát do měsíce a to zálohu 40 % a doplatek je agentura Credit Czech. Není to jenom Praha, ale nabídka práce převažuje.
Potom dobrá práce byla úklid paneláků. Někdy to je pod agenturou, někdy to shání přímo družstvo.
Úklidy se provádějí podle rozvrhu, tedy můžete i po práci, a též o víkendu.
Brigády se podívejte na ,,agentury práce,, ve Vašem okolí, které nabízejí spíše manuální pozice. Tam je možnost i té týdenní výplaty.
Moje kolegyně uklízela takhle dům, ve kterém ale bydlela, takže to měla bez docházky, a nemohla si to vynachválit.
Úklidy kanceláří, obchodů jsou i brzy ráno. Pohledejte hodně bezpečnostní agentury, které nabízejí bezpečnostní, hlídací a úklidové služby. Nevím, samozřejmě, odkud jste. To víte, že Praha a větší města budou v nabízené nabídce silnější.
Odpoledne se také uklízí ve školských zařízeních. Základní školy, střední atd. Co mě říkala jedna uklízečka, tak ministerstvo školství moc neplatí /přece jenom jsou tam ty prázdniny/ ale třeba po malování je jistě práce víc než dost.
Já jsem využila agenturu práce Unijob na praze 2 a pamatuji se, že tam hodně pracovníků chodilo pro mzdu přímo k přepážce.
Na jejich stránkách je i uvedeno, že vyplácí každý den 50% zálohu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.