Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jak byste koukali na pár, kde je klukovi 21 a holce 15. Přišlo by vám to v pořádku? Ten kluk by se asi setkal s negativnímy názory a posměšky, že chodí s tak mladou holkou. Jaký na to máte názor?
můj názor? V pohodě. Řeči povedou snad tak leda ti, kteří závidí.
Znáte jméno Karel Saudek? Karel Saudek začal žít s budoucí paní Saudkovou v době, kdy on byl dávno dospělý chlap a ona měla čtrnáct. Skončil kvůli ní v base. Ona na něj počkala, vzali se a vydrželi spolu až do smrti.
Mrkněte se na obrázek. Vlevo Kája Saudek, vpravo patnáctiletá Johana, budoucí paní Saudková.
Znám takový pár, není na tom nic nelegálního a říká se, že věk je jenom číslo, ale já bych takový vztah mít nemohla. Nikoho neodsuzuji, ale na mě by to bylo v tomto věku příliš. Samozřejmě hrozně záleží na vyspělosti obou, jestli jsou na stejné vlně, ale vím, že okolí na to určitě nereaguje moc pozitivně.
Zdravím. Názory mohou být různé, tak zde je ten můj. Z pohledu rodiče – 15ti letou dceru bych brala jako dítě a Vy byste byl jako dospělý muž v mých očích opravdu divný a zrazovala bych jí od takového. Z pohledu té 15ti leté slečny by mi jistě imponoval zájem chlapce ve věku 20ti let. Z pohledu 20ti letého chlapce – láska je slepá, věk neřeší, ale divné to je, mít vztah s dítětem. Pokud muži bude 40 a více a najde si o šest let mladší nebo i starší ženu, nebude to tolika divné jako když v jednadvaceti chce 15ti letou.
K věku 21 let u chlapce mi přijde adekvátní tak 17-18 let u děvčete. Ale je to jen můj pohled na věc. Tak to tak, prosím, berte.
Pokud to mají jako vážný trvalý vztah nevidím v tom problém, za tři roky což uteče jak voda jí bude 18 a mu 24 a není co řešit. Jinak znám páry s daleko větším věkovým rozdílem cca 10 i víc let kde dokonce starší je žena, zajímavé je, že jim to "klape" jedni už jsou v důchodu čili prakticky prožili spolu téměř celý život jedni jsou ve "středním věku" ale nezdá se že by s tím měli jakýkoliv problém jsou spokojeni...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.