Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
teprve nedávno jsem začala být sexuálně aktivní, trošku později, než moji vrstevníci- je mi 21 let. Vždycky jsem si říkala, že bude náročné dosáhnout orgasmu s partnerem, ale opak je pravdou. S přítelem jsme spolu zatím spali jen párkrát, ale pokaždé jsem dosáhla vyvrcholení a někdy i víckrát. Trošku mě trápí fakt, jak snadno a rychle se to vždycky stane. Takhle, mě samotnou to netrápí kvůli mně (ještě aby jo :D), ale kvůli příteli. Vždycky to dopadne tak, že mně to trvá jen chvíli, ale příteli podstatně déle. Tak mě zajímá, jak muži vnímají takovéhle situace- je to spíše podpora ega nebo vám to vadí?
Příteli jsem říkala, aby mi řekl, co by chtěl, abych dělala, ale nějak na to nereagoval, což mě trošku mrzí. Je o hodně zkušenější než já v těchto věcech, což mi moc na sebevědomí nepřidává. Nemám problém o těchto věcech s ním mluvit, ale on má asi pocit, že on si myslí, že nemusíme.
Když je dvojice sehraná, pak ani tohle není problém. Chlap rychle na záda, žena na koně a než opadne erekce, šup šup a je hotová taky. Praktikujeme k oboustranné spokojenosti dlouhé roky.
Dobrý den, zdá se, že Váš přítel je šikulka a pašák . Myslím, že mu to nevadí (když o tom nechce mluvit) a je rád, že nepředstíráte a nehrajete divadlo. No, a v ušetřeném čase se věnujte zase jemu (vítěz si odměnu zaslouží vždy). Zdravím!
estrecho - přítel je labužník (ten také pomalu vychutnává).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.