Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prosim o RADU :( fakt bych jí chtěl..

Od: mike® odpovědí: 9 změna:
Ahoj LIDI! Jsem tady novej, tak doufám že zapadnu. Mám jeden problem, ale určitě i vy nejste bez problemu, taky proto jste tady, a za to moc děkuju! No asi bych měl říct o co jde, jde o jednu prostou věc. Je mi 19náct a pochazim z takoveho maleho městečka. No a v jednom krámku dělá zenska, moc se mi líbí. Pokazdy když přijdu do kramu, ona kouka po mně, a já můžu nechat oči na ní, ale je tak o 10let starší než já vim jen že bydlí někde u nás v mestecku, a že se jmenuje Lenka. Strašně rád bych se s ní nějak zkontaktoval, ale nevim jak na to...Teď to schrnu. Strasně se mi líbí a něco bych s ní chtěl mít, poraďte mi prosim jak jí mám dát třeba svoje tel. číslo, děkuji MOC

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nenynkakvetinka
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Kam se na nás s megafonem!?*stop*
20.03.07 18:34
hodnocení

Promiň *pusa*

kolomazník
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Svoje číslo bych ji nedával, bylo by dost pravděpodobný, že by se ti sama neozvala... ten věkovej rozdíl je docela znatelnej... nějakejch těch 29 let- to bych si i myslel, že má -přítele -(možná má i před svatbou, né-li je vdaná)... bylo by celkem dobrý si to očíhnout, aby nebyla nějaká komplikace s jejim :D... nicméně pokus se s ní dát do řeči nějakym nezávaznym tématem, zkus třeba nějakej kolomaznickej vtip :D (ale jestli neumíš vtipkovat, tak to radši nezkooušej, aby si nakonec nepůsobil trapně) a když se zakecáte a budete přehlížet maloměšťáky, co budou nervózní, že ona si vykecává místo aby prodávala, tak by ses ji nakonec mohl zeptat na telefóna (ona ti ho nejspíš nedá, protože je v práci, takže si ji odchytni někde jinde)... a když ti ho dá tak to nebude vůbec marný... ale nesmíš ji hned večer volat... chce to nechat chvilku odležet a pak ji pozveš na rande a pak už je to Dowsnův svět ... tak buĎ frajer a di na věc! ;)
hodnocení

;) jo to by mohlo bejt v pohodě! Ale teď tady byl u mně kamoš, že ví i kde bydlí, ale situaci mění to, že ona má už dítě. Ale tak proč po mně pořád kouká jak kdyby mně chtěla sežrat? Pokaždy vejdu, ona má výpadek a od hlavy až po paty mně pomalinku sjede očima. Nakonec se na mně podivá, usměje se a jazykem si neznatelně olizuje rty. Tak ja to už nechapu, co si o tom myslíte? Ja fakt nevim. Ale klidně bych si to s ní rozdal kdyby to nějak šlo, je fakt v pohodě, hodně v POHODĚ! A frajer bych fakt byl a šel bych do toho, jenže to dítě...nevim no :( nějakej návrh?
Díky, dík ;) Honza
al bunda*
A nenamlouváš si něco? Nepřikládej věcem význam, který třeba nemají..
Něco mi říká, že jsi další z těch, co si sem přišli dělat z poradců prdel...
hodnocení

Fakt jako ne, potřebuju pomoct, tak jsem tady snad správně. Vstoupil jsem s pocitem, že mi někdo poradi a nebude mně někdo odsuzovat za věci, o kterych mi neveří. Prostě a jednoduše, já a Ona, nekde se vydim e, treba kdyz jde do prace, nebo u ní v obchode, tak se na sebe koukame, a usmějeme se na sebe, ja se teda už moc nesměju, protože fakt nevim co si o tom mam myslet a co mam dělat dál :(
kolomazník
Radši ji nech plavat a najdi si nějakou mladší... je možný, že ty to vidíš úplně jinak než ona...a třeba si to moc vybarvuješ ono když se usměješ na řeznici s půl metrovym bicákem v masně tak taky pookřoje a vrátí ti úsměv (teda až na typ, co se nesměje, ale jen porcuje rambosekáčkem*smich*)
hodnocení

No ona nedělá v Masně, to neva :) ale hel díky MOC! Stejně je prostě hezká
jaja28*
Moje řeč, taky si to o něm myslím*fn*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]