Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noční doprava z letiště

Od: luckaa odpovědí: 7 změna:
Zdravím, komcem dubna poletím z Londýna do Prahy. Problém je, že přílet má být v 00:05. Ještě nikdy jsem neletěla, nevím jak to chodí, každopádně se potřebuji dostat na Pražské hl. nádraží do 3:35, odkud mi jede autobus.
V Praze nikoho neznám a taxíkem se mi moc nechce, protože by zo stálo víc než celá letenka.
Zajímalo by mě, jestli mám šanco autobus stihnout a jestli z letiště jezdí do centra nějaké niční autobusy. Pppřípadě jestli se po příletu dá počkat pár hodin na letišti.
Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Od letiště jezdí noční linka 910 na I. P. Pavlova, kde přestoupíte na linku 905. Linka 910 ma interval asi 20 minut, 905 na ní navazuje. Budete na ní čekat na I. P. Pavlova asi 7 minut.

danys*
hodnocení

1x
Ano jezdí noční autobusy. S přestupem přes IP Pavlova to trvá zhruba hodinu

hodnocení

1x

Z I. P. Pavlova to máte taxikem kousek na Hl. nádraží. To stihnete a buďte ráda, že Vám to vůbec v tu dobu jede z Hl. nádr. Někomu to jede ještě o dost později a musí čekat až do rána. Na letišti v čekárně se dá čekat.

Proč by se taky nedalo čekat? Vždyť se odlétá a přilétá normálně v noci a ráno, kdykoliv. Navíc 2 hod. před odletem už se tam má být.

hodnocení

1x

Na letišti můžete čekat až do rána, žádný problém :)

Odjezdy busů:

jrportal.dpp.cz/...

jrportal.dpp.cz/...

marf*
hodnocení

1x

aaataxi.cz/... Doporučuji taxík, zavolejte si AAA. Telefon si připravte do mobilu. Nebude vás to stát víc než letenka: 447 - 521 Kč max a cenu řeknou předem(pevná taxa). Nedoporučuji pro dámu noční pinožení Prahou. Sherwood u hl. n. není prý už co býval, nicméně po civilizovaném Londýnu může čekat překvápko...Taxík vás vyklopí u výtahu do haly hl. n..Busů jezdí hodně, i metro - leč po páté hodině raní. dpp.cz/... NIcmě pro odvážné (s lehkým zavazadlem) lze: jizdnirady.idnes.cz/... Šťastnou cestu, dobře dojeďte!*bezim*

estrecho*
hodnocení

0x

Doporučuju jet Uberem. Zvlášť v noci se vyhnete divným individuím a není to zas tak drahé- na nádraží tipuju tak 250kč. A na letišti samozřejmě není problém počkat, jsou tam desítky lidí, kteří spí na lavičkách a čekají na svůj let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]