Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy se má chodit na hřbitov o Velikonocích?

Od: jirifrantisek odpovědí: 10 změna:

Ve který den se má chodit zapálit svíčku a položit květiny na hrob o Velikonocích?Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Myslím, že vhodný den je kterýkoliv.

hodnocení

2x

Kdy chceš.

Ty jsi taky jeden z těch, kteří musí mít vše předepsáno a nalinkováno, jinak nedokáží přežít*sok**sok**sok*

liska5
hodnocení

2x

Já tam nerada chodím, když je tam hodně lidí. Takže někdy před Velikonocemi. Když to nevyjde, tak po nich. Podstatné je, že si vzpomeneme.

72mona3*
hodnocení

1x

Na to je nějaký návod? Lidé, co to mají daleko tam jdou třeba i o pár dni dříve. Já to mám za humny, tak zaskočím v pátek po práci a v neděli půjdu zkontrolovat, popřípadě zapálím novou. M.

V pátek je státní svátek.:-D

72mona3*

@maky - Jo, je to vtipný. Však to v práci pěkně oslavíme ;)

hodnocení

1x

Nikým a ničím není určen den návštěvy a vzpomíny na hřbitově. *hej*Kde je Ildika? už dlouho se neozvala. Ta by to přesně věděla. Ví někdo, jestli je v pořádku? Chybí mi.

doplněno 24.03.18 11:27:

Jojo, to je pravda. Jagu jsem také dlouho neviděla. Napíšu ji a zeptám se.

Máš pravdu, IIdika tu dlouho nebyla a také sem už nechodí babajaga, všimla sis? *hledam*

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 24. 03. 2018 10:07:51
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.
jzd

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]