Nejste přihlášen/a.
Jsem tu podruhé, opět s problémem. Nemohu přečíst zápis z matriky roku 1852 - narození Jana, otec Řezáč Antonín a matka Marie roz. Urbanová. Zajímaly by mě ostatní údaje - zejména jména, profese a bydliště rodičů a prarodičů zmiňovaných. Není podstatný údaj o tehdejší příslušnosti k panství, kraji atd... U Antonína jsem rozluštila Magdalenu z Předměřic č.49, u Marie Antonína z Tuřic č.2 (?). Nejsem si ale jistá ani tímto... Je to z této stránky: ebadatelna.soapraha.cz/... Taky bych ráda nalezla zmiňované v dalších matrikách, ale to už bych určitě nerozluštila vůbec . Jedná se o naši rodinu z maminčiny strany. Baví mě to, ale jsem na to krátká, proto se s prosbou obracím na vás. Pomůžete mi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.