Nejste přihlášen/a.
Vyplatí se vybrat poradce. Sám jsem to kdysi řešil a v tomto konkrétním případě není poradce špatnou volbou.
- Udělá vám srovnání všech bank a stavebních spořitelen a sám si vyberete, kterou chcete, není to tedy jako u jiných produktů, kdy se Vás snaží natlačit do konkrétního produktu. Vypadá to, že v této oblasti mají provize všude stejné, takže to opravdu funguje jak má.
- Vzhledem k tomu, že jednají napřímo z centrálou ústavu, jsou Vám trochu schopní pomocí se scoringem (zatímco poradce banky řekne že to nejde, přes poradce to najednou lze)
- Ušetříte si opravdu velké nervy s telefonáty. Pokud se rozhodnete obejít banky sám, všude Vám udělají nějakou nabídku a pak začíná kolo, kdy Vám všichni vyvolávají, jak jste se rozhodl a pokud povíte, že jinde máte lepší nabídku, snaží se ji dorovnat, přemlouvat Vás a tak furt dokola. Je to opravdu otravné a ztráta času - sám jsem zažil a to jsem obešel jen tři banky (před poradcem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.