Nejste přihlášen/a.
IKEA má celkem bohatý bezpečnostní program - nálepky, záslepky, západky na dvířka, na šuplíky a všechno možné.
Na druhou stranu - jak jsme bez toho mohli přežít naše dětství?
Jethro-ted neurážím nikoho ani tazatelku,jen reaguju na Vás.Mám hyperaktivní dvojčata a doteď jsme nedali záslepky do zásuvek,děti si jich prostě nevšímají,od mala jsou tak zabaveni,že je nenapadlo zkoumat zásuvku.Pořád si jich všímám,vyměnuju hračky,dávám nové podněty,jehlice se doma neválejí,tak tam nemají co strčit,od 2let chápou pojem "au,au,nesahat" a pořád je mám na očích ,zabavené.Nějaké jizvy a drobné úrazy neřešíme,tím se poučí a už se to neopakuje.Tak jako jsme přežili dětsví my.Když hlídá chlap,čučí do telefonu a děti pokud nekřičí,nezdvíhne hlavutakže kdyby hlídal často,asi bychom celý arzenál pomůcek pořídili.
Řemínky Ikea, dobře drží. Rohy nemám olepené ani na první ani na druhí dítě. Na první chvíli ano, ale nedrželo to. Boule na čele mě netrápí, ať se naučí ovládat svoje tělo a neběhat jak blázni. Z čeho mě mohlo trefit, bylo vytahané nádobí z linky. A zakázat jim to nejde. Ani ostré ne, ani plácnutí po ručičce. Řev a za chvíli jdou harabat zase. S prvním jsem to nějak přežila, přece si nebudu lepit na novou linku cosi co pak nepůjde dolů. S druhým jsme lepili, přece si nebudu ničit nervy kvůli vytahanému nádobí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.