Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jablečný ocet projímadlo?

Od: linda* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Poprvé jsem se napila jablečného octa a během chviličky mi začaly obrovské křeče v břichu a následoval "totální detox." Působí jablečný ocet tímhle způsobem nebo to může být tím, že mám virózu? Mírně mě bolí břicho. Mohl tak jablečný ocet reagovat z tohoto důvodu? Nic o něm nevím, měla jsem ho poprvé. Díky za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

m123*
hodnocení

2x

Na mě působí stejně, možná proto se prodává v tabletách na hubnutí. Zkusila jsem jej jednou a vím, že i naposled.

peda
hodnocení

0x

Polívkovou lžíci jab.octa s půllitrem vody piju každé ráno na lačno a ještě sem se nepotento. Nikdy se nepije jenom tak.

linda*
hodnocení

m123: Moc Vám děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]