Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou o laskavé doporučení, jak postupovat v situaci, která je popsaná v přiloženém dokumentu.
Nevím, jakým způsobem se mohu zaplacení uvedené sumy vyhnout. Na svoji obhajobu uvádím, že se jedná o situaci,
kdy jsem pouze přehlédla datum platnosti čtvrtletní jízdenky, kterou je nyní možné kupovat od a do libovolného data.
Ke kontrole došlo právě následující den po uplynutí platnosti čtvrtletní jízdenky a bezprostředně po incidentu jsem zakoupila novou.
Jsem zaměstnaná, s nevysokým příjmem, mám třináctiletého syna a manžela v plném důchodu.
Vzhledem k závažnosti přestupku, kterého jsem se dopustila pouze omylem, pokládám částku za neúměrně a neeticky vysokou.
V případě, že od Vás získám odpovídající doporučení, jsem připravena Vám za Vaši službu zaplatit.
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou o laskavé doporučení, jak postupovat v situaci, která je popsaná v přiloženém dokumentu.
Nevím, jakým způsobem se mohu zaplacení uvedené sumy vyhnout. Na svoji obhajobu uvádím, že se jedná o situaci,
kdy jsem pouze přehlédla datum platnosti čtvrtletní jízdenky, kterou je nyní možné kupovat od a do libovolného data.
Ke kontrole došlo právě následující den po uplynutí platnosti čtvrtletní jízdenky a bezprostředně po incidentu jsem zakoupila novou.
Jsem zaměstnaná, s nevysokým příjmem, mám třináctiletého syna a manžela v plném důchodu.
Vzhledem k závažnosti přestupku, kterého jsem se dopustila pouze omylem, pokládám částku za neúměrně a neeticky vysokou.
V případě, že od Vás získám odpovídající doporučení, jsem připravena Vám za Vaši službu zaplatit.
Dobrý den,
pokutu platit nechcete, ale za radu jak se placení pokuty vyhnout jste ochotna zaplatit?
Žádný dokument s detaily bohužel vidět není, ale pokud píšete, že pokládáte částku za "neúměrně a neeticky vysokou" pak jste zřejmě nezaplatila a ani se neodvolala proti pokutě ve stanovené lhůtě. Mimo pokuty po Vás DP nejspíše požaduje uhrazení dalších nákladů které mu s vymáháním pokuty vznikly.
Dobrý den,
děkuji za vaši odpověď, obsah dopisu se mi skutečně vložit nepodařilo, pokusím se o to nyní - pochopíte situaci.
doplněno 04.01.10 10:49:...vložit kopii usnesení se mi nedaří. Jde o to, že pokuta byla uhrazena, byl zaslán rozpor a žalobce vzal svůj návrh na zahájení řízení zcela zpět. Nyní jsem však obdržela usnensení, ze kterého mi vyplývá povinnost zaplatit ještě dalších 8.211,- CZK...
doplněno 04.01.10 16:01:Dobrý den,
už mi prosím neodpovídejte. Záležitost jsem vyřešila.
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.