Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jet do Bibione-BEZ agentury

Od: michal* odpovědí: 12 změna:

Zdravím,máte zkušenost s dovolenou u které jste si nerezervovali hotel a měli štěstí.Jedná se mi o cestu do Bibione na 4 dny v dubnu(tedy v měsíci kdy není sezona)Když se snažím něco najít tak mi to háže do bookingu nebo jiné agentury což nechci platí se za to poplatek(cena poplatku není znám před rezervací)Kontaktovat přímo hotel také nejde všechny to přeposílá na agentury popř.rezervace u nich není možná není sezona.Hotel určitě nějaký bude ,kdybych přijel na místo ale cena je pro mne důležitá.Poradíte mi.Děkuji Vám

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ono to bude složitější. Agentury díky většímu objemu zakázek mívají množstevní slevy na které normálně nedosáhneš. Proto sice možná ušetříš za poplatek agentuře ale kdo ví jestli nakonec nezaplatíš víc.

hodnocení

1x

Já tedy řeším ubytování zásadně přes Booking, nejen v zahraničí, ale i v tuzemsku, protože jednak si lépe vyberu díky porovnání jednotlivých možností, ale hlavně díky hodnocení uživatelů. Rovněž ceny jsou přes Booking menší, než na místě - už mi párkrát přepisovali fakturu *smich*.

Ale v Bibione je tolik hotelů, že se tam dá jet i na blind. Něco jistě seženete, ale je otázkou, jestli levněji.

vilik*
Jo, přesně, už se mi stalo, že jsem platil na recepci za pobyt přes booking a za stejný pokoj na stejném patře tam platil příchozí z ulice o 11 stovek víc než já-oba jsme platili jen za jednu noc pro 2 osoby.
Ale na druhou stranu, taky jsem se už setkal s nabídkami od ubytovatelů, abych rezervaci zrušil, že platí agentuře příliš vysokou provizi. Je to případ od případu.
michal*
hodnocení

Víte ono to je celé nějaké podezřelé.Našel jsem si Appartamenti Valbella(booking)který nabízí 18-22.4.(můj termín)klíče od pokoje si mám vyzvednout na Via Maja 74 a pokoj je na Via Maja 8(na google maps ukazuje na křižovatku)kousek od toho je Residence Valbella-dobře dejme tomu,jenže Residence Valbella je v ulici Via Torre a ne Via Maja 8.A další problém ten HLAVNÍ kterého jsem se zalekl je,když jsem klikl na stránky Residence Valbella(pravděpodobně tam kde budu mít pokoj),že mají otevřeno až v sezoně tedy půlka května.A já se ptám jak mi může agentura zprostředkovávat ubytování v hotelu který není otevřen.Není v tom levá?Děkuji Vám za postřehy

marttinna
hodnocení

1x

V Bibionne seženete mimo sezonu úplně jednoduše.

rqweq
hodnocení

0x

Je to jak píše totak, ekonomové tomu říkají výnos z objemu. Je to jako s mobilními operátory, jak jste firma se stovkou zaměstnanců, rázem máte třetinové ceny. Proto nemůžete dostat lepší cenu jako jednotlivec, v jendotě je síla.

len*
hodnocení

0x

Taky jsem kdysi uvažoval nad touhle verzí ( teď žiju v takové bídě, že už si nemůžu dovolit výlet ani do Znojma ) a tehdy jsem chtěl tuhle "divokou" akci s minimálními náklady udělat pomocí autobusu Student Agency, který staví v Udine. Do Bibione už je to kousek, dalo by se to dojet místními spoji.

Ale jestli tam chcete jet autem... to nevím...

michal*
hodnocení

Nikam jsem v životě nevyjel krom SK.cesta autem ještě k tomu Felicií 1,3(spotřeba 8l.) mě cesta bude i s poplatkami 5100kč.Chci říct jen to že si chci dopřát moře a ""sluníčko"")Taky jsem chudas ale v busu bych to nedal.jsem vlakový tip)

danka86*
hodnocení

0x

A co nějaké ubytování v soukromí? V letoviscích je takových nabídek dost a cenově to vychází lépe než hotel.

michal*
hodnocení

Hledal jsem a hledal a nemohu najít nic.Stále mi vyskakuje nabídka ubytování přes CK,Agentury atd.Už nevím jak se na google zadat otázku a většina těch soukromých nemá na mapě google ikonku,že něco nabízí.

mathew
hodnocení

0x

V dubnu naprosto bez problémů, protože tam nikdo není. Jestli to bude levnější přes booking nebo na místě nelze říct, protože bude záležet na konkrétním zařízení. My jsme ve Španělsku naposledy platili stejně, ale dostali jsme navíc jídlo, které na bookingu nebylo

michal*
hodnocení

ale není sezona.většina hotelů jsou prázdné..ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]