Nejste přihlášen/a.
Zdravím,máte zkušenost s dovolenou u které jste si nerezervovali hotel a měli štěstí.Jedná se mi o cestu do Bibione na 4 dny v dubnu(tedy v měsíci kdy není sezona)Když se snažím něco najít tak mi to háže do bookingu nebo jiné agentury což nechci platí se za to poplatek(cena poplatku není znám před rezervací)Kontaktovat přímo hotel také nejde všechny to přeposílá na agentury popř.rezervace u nich není možná není sezona.Hotel určitě nějaký bude ,kdybych přijel na místo ale cena je pro mne důležitá.Poradíte mi.Děkuji Vám
Já tedy řeším ubytování zásadně přes Booking, nejen v zahraničí, ale i v tuzemsku, protože jednak si lépe vyberu díky porovnání jednotlivých možností, ale hlavně díky hodnocení uživatelů. Rovněž ceny jsou přes Booking menší, než na místě - už mi párkrát přepisovali fakturu .
Ale v Bibione je tolik hotelů, že se tam dá jet i na blind. Něco jistě seženete, ale je otázkou, jestli levněji.
Víte ono to je celé nějaké podezřelé.Našel jsem si Appartamenti Valbella(booking)který nabízí 18-22.4.(můj termín)klíče od pokoje si mám vyzvednout na Via Maja 74 a pokoj je na Via Maja 8(na google maps ukazuje na křižovatku)kousek od toho je Residence Valbella-dobře dejme tomu,jenže Residence Valbella je v ulici Via Torre a ne Via Maja 8.A další problém ten HLAVNÍ kterého jsem se zalekl je,když jsem klikl na stránky Residence Valbella(pravděpodobně tam kde budu mít pokoj),že mají otevřeno až v sezoně tedy půlka května.A já se ptám jak mi může agentura zprostředkovávat ubytování v hotelu který není otevřen.Není v tom levá?Děkuji Vám za postřehy
Taky jsem kdysi uvažoval nad touhle verzí ( teď žiju v takové bídě, že už si nemůžu dovolit výlet ani do Znojma ) a tehdy jsem chtěl tuhle "divokou" akci s minimálními náklady udělat pomocí autobusu Student Agency, který staví v Udine. Do Bibione už je to kousek, dalo by se to dojet místními spoji.
Ale jestli tam chcete jet autem... to nevím...
A co nějaké ubytování v soukromí? V letoviscích je takových nabídek dost a cenově to vychází lépe než hotel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.