Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy chodi nemocenska

Od: zaneta* odpovědí: 2 změna:

dobry den potrebovala bych poradit zamestnavatel odeslal listek na penize 7.3. 2018 a jeste nedorazila nemocenska za unor 2018 volala jsem na socialku a tam mi zdelily ze se to zpracovava a nesdelily mi kontrekni datum kdy mi prijdou nemocenske davky

prosim poradte mi najem ktery platim se vzdy hradi k 25 dni pocinaje mesice dekuji za odpoved :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nájem zaplaťte z rezervy, kterou máte našetřenou právě pro takové neočekávané události.

Ale hlavně si kvůli tomu neberte žádnou "rychlou" nebo "výhodnou" půjčku.

iz*
hodnocení

1x

ČSSZ má na výplatu nemocenského 30 dnů od obdržení všech podkladů. Někdy to stihnou dříve, jindy, např. v době chřipkové epidemie může trvat déle, než přijde první výplata nemocenského. Další výplaty (při delší nemoci) už pak chodí pravidelně po měsíci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kdy chodí nemocenská

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]