Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se líbat?

Od: anonymni* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám otázku, jak se naučit líbat. Je mi už přes 20 a nikdy jsem se nelíbal. Momentálně se stýkám s jednou slečnou a nejspíš to budu zanedlouho potřebovat.

Proto se chci zeptat, jak na to, ideálně tak, aby nepoznala, že jsem se nikdy nelíbal. Tuhle část jsem úmyslně zamlčel a řeknu jí to až později...

Jde mi hlavně o to, jak se "trefit" na ret partnerky při zavřených očích, kam naklonit hlavu, jestli použít pravidlo 90/10 nebo udělat celých 100 %, jestli si mám před samotným polibkem oblíznout rty (aby to klouzalo), nebo se líbá na "sucho"? Bojím se, aby to vůbec šlo... když jsem to viděl ve filmu, tak jim ty rty jakoby "klouzaly"... když si ovšem rty oblíznu, tak jsou za chvíli takové jakoby ještě víc vysušené... asi víte, jak to myslím.

Jinak používám takovou tu tyčinku na rty, ale moc rozdíl nepozoruji...

Za jakékoliv rady díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

3x
Nehroť to! Na to nepotřebuješ návod, partnerka neni pračka (zatím)...

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. A kdybyste se přiznal, že jste naprostý laik v oblasti líbání a dotyčnou slečnu požádal, aby vás to naučila? Přeci si nemusíte hrát na žádného velkého svůdníka a odborníka, ne?

amo
hodnocení

1x
Hlavne by ti nemelo páchnout z úst, rty je lepši mit bez slin, abys nevzbudil spiš odpor nez touhu, jinak libat lehce a vnimat odezvu, bez násili a nedusit !

hodnocení

1x

Dobrý den. Stýkáte se s jednou slečnou. Začněte bez návodu. Poděkujte slečně za krásný večer, polibkem na tvář. Dejte slečně malý dárek, když se sejdete, nevím co má ráda, nějakou maličkost. Když bude děkovat, pusa jako poděkování, bude stačit, řeknete. Uvidíte, co na to slečna. Kašlete na zavírání očí a všechno ostatní. Jednou pusou na tvář, to může začít, kdo ví, kde to skončí. Viky

hodnocení

0x

Pro začátek jí líbni jen tak zlehka, jemně a něžně, když se trefíš mimo ústa, nebude to vadit a pak to hned opravíš. No a potom už to půjde samo. Uslintanou pusu jí nedávej :-D

dylin
hodnocení

0x
Dost obdivuju tve samostudium :D prej pravidlo 90/10 ...taky supr. Prostě hejbej pusou a dělej presne to co ona. Hlavně ji tam nervi hned jazyk. Když si nezažil líbání, tak to dopadne, jakoby si vylizoval jahodovou dřeň na dně jogurtovky :D

figurek*
hodnocení

0x

proč se chceš trefovat zrovna na ret? Podle filmů s agentem 007? Můžu ti říct, že dlouhé a cucavé polibky nejsou u žen zrovna v oblibě. Začni krátkými lehkými pusami na nos nebo na tvář. Hned budeš vědět jak na tom jsi, protože poznáš, jestli ti tvá vyvolená začne pusy vracet nebo ne. A jestli ti je začne vracet, pak se na rty trefíš úplně bez problému, protože ona sama ti je nastaví.

A hlavně ti radím, před polibky se neolizovat. Mokré pusy nejsou zrovna fajn, ani v případě dávání, ani v případě dostávání. Ono ještě k tomu přes víkend bude mrznout, tak pozor ať nedostaneš opar.

Mnoho zdaru. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]