Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak budu vysoký?

Od: adamcik odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl bych se Vás na něco zeptat, zajímá mě jak budu ještě vysoký a jestli platí ty tabulky co mají paní doktorky, protože mi tam řekli že bych měl mít 185cm, což je docela mazec, když moje máma měří 158 a můj otec 172cm. Teď mi bylo v září 14, jsem v osmé třídě a mám 175,3cm, když jsem se koukal na fotky ještě prarodičů, tak můj praděda byl vysoký něco kolem 180ti, jinak oba moji dědové jsou též malí, babičky též. Jsem zatím jeden z nejvyšších ze třídy a doufám že těch 185cm bude nejmíň, víc by opravdu nevadilo. :D Ale s tím nic neudělám. :D Hlavně abych se už nezastavil, mému bratrovi je 20 let a meří stejně jako otec, 172cm. Nevím proč, ale poslední dobu jsem na tu výšku háklivý, hrozně se bojím že už se zastavím a že budu prcek.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle teoretického vzorečku bys měl být vysoký (171,5 ± 8,5) cm. Paní doktorka by to však měla mít přesnější. Po 14 určitě ještě vyrosteš a už teď jsi vyšší než brácha a největší ve třídě, tak prcek nebudeš ne?

Jak budu vysoký?

liska*
hodnocení

0x

Kluci rostou zhruba do 21 let. Každý má to rychlejší období jindy. Příznaky zpomalení růstu jsou: změna hlasu, zvětšení genitálu, růst vousů, přibývá objem svalů - tělo těžkne. To mají na svědomí hormony, zejm.. testosteron.

To poslední prý je, když rostou chlupy na hrudníku, To už růst těla do výšky končí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]