Nejste přihlášen/a.
Zdravim,mužete mi poslat nehjaké stránky na nájmy? Levne ! Bohužel přítele nemám...i když bych cchtela,zatim nevim kde hledat delam, v pokladne a tam na seznamováni cas neni ... bydlim u rodiču,bude mi 27,i když se citim na 17 zase samotné se mi nechce,i tak mam samoty dost...:/ mam jednu kamarádku, a ta nemá moc zrovna casu je v práci pořád nebo s přítelem... chtela bych s přítelem..ae sem takový plasan
budu se muset snažit vic asi..ale spíš teda asi chci poradit s nájmem v brne ..práci mam tam,vydelávám okolo 13000 tis,což neni moc...tudiž abch vyšla potřebuju nejaký nájem levný..prosim poradte pošlete stránky do 5000 za mesic..nebo jestli nekde je i spolubydlici a nemusim platit tolik? dekuju za informace.
Pohanko! Neblbni! Netlač ji někam, kam se jí nechce! Vleze z deště pod okap!
Hledat zoufale přítele jen kvůli osamostatnění se je čirý nesmysl!
A to je zároveň i odpověď pro arwen. Až budeš v klidu, hledej si přítele. Ale v téhle situaci si jenom hloupě naběhneš!
Vlastně je to stále o té samostatnosti ...
Já bych naopak poradila, nejdříve si někoho najít. A teprve potom si společně hledat nějaký podnájem. Může se stát, že nový přítel již bude mít nějaký základ bydlení a vlastně se nastěhujete Vy k němu.
K seznámení využijte seznamky.
Třeba seznamka www.stesti.cz je velice přehledná. Zaregistrujete se a napíšete svůj inzerát, uvedete věci, které budete chtít prozradit, místo Brno a věk, požadované vlastnosti od protějšku - třeba věk, výška, kuřák, nekuřák, abstinent, nebo občasný atd. nebo druhá varianta, svůj inzerát si nedáte a oslovíte sama kluky podle toho, jak Vám kdo padne do oka, podle typu, podle vlastností, zájmů a koníčků.
Dlouho si s nikým nedopisujte, ale hned si jděte někam sednout na čaj, nebo kávu, abyste se viděli naživo a popovídali si.
Těch setkání udělejte co nejvíce, abyste si vybrala z těch nejvíce vhodných, s kým si budete opravdu rozumět.
Vsak ano to bych chtela,ale kde ho najit netušim.. v práci? v pokladne je to vše hr hr nei cas tak tam asi sotva..:/ jinak nemám kamarádky,tudiž jsem sama doma..mam se podívat na seznamky? jsem takový plassí typ,tudiž semnou to je taky složitý,i když bych vážne přítele chtela. asi to zkusim...budu muset..jinak bych zustala dlouho sama,jsem sama už 4 roky,to je možná taky problem zvykla sem si asi moc na samotu,ale nevyhovuje mi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.