Ahoj, je mi 16 let a trpím tetanii. Uz 2. mesicem se me to drží. Včera vecer jsem měla tetanicky zachvat. Zítra jdu na neurologii a počítám s tim, ze mi daji nějaké prasky. Vazne mi prasky pomůžou se z toho dostat? Nebo je za tim neco vic? Od doby, co ji mam se bojim chodit ven, do kina s kamarády nebo cestovat. Mam strach z toho, ze me to popadne. Vim, ze se jedna o stav z nedostatku hořčíku, a tak beru magnosolv, ale hraje tam roli i stres, který bohužel Nezvladam ovládat. Nějaké rady jak se “uzdravit”?
Pomôže vám len doktor neurolog.Možno budem trochu necitlivý,no na to sa neumiera a treba sa s tým naučiť žiť a vedieť tomu predchádzať.Viem o čom hovorím lebo to mám.U mňa sa to prejaví pri presílení svalstva. Tu si o tom prečítajte viac:
zklamu Vás, ale v internetu odpověď nenajdete. Lékaři přes internet vyšetřovat neumějí a ti seriózní ani neordinují. A odpovědi laiků (jiné tu nepotkáte) Vám mohou uškodit. Zítra jdete k lékaři, konzultujte své obavy s ním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.