Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemoci a masturbace

Od: ruda9 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Před 2 lety jsem prodělal postupně nemoci srdeční arytmii plícní embolii a poslední byl epileptický záchvat. Je mi 63let. Na nemoci beru léky. Žiji s přítelkyní co se týká sexu je to pro mne málo tak si dělám masturbaci. Je nějaké ohrožení po prodělaných nemocech? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím.

Ne,nehrozí žádný kolaps.

Spíše naopak,sex,včetně masturbace působí na tělo ozdravujícím efektem.Více Vám proudí krev a více se tím pádem okysličujete.

vilik*
hodnocení

0x
Samozřejmě vám hrozí. Konkrétně namožené předloktí, tendinitida, syndrom karpálního tunelu, tenisový loket. Při některých praktikách jako asfixie hrozí udušení. Také byla popsána smrt z vyčerpání.
Chce to střídat a jinak neriskovat.
Ale jinak zřejmě nic.
A teď vážně. Stejně být vámi se nebudu radit na internetu, ale zeptám se ošetřujícího lékaře, který zná můj zdravotní stav.

hodnocení

0x

No já teda nevím, ale aby Vás neranila mrtvice. Takové případy byly. Já být vámi, tak se zeptám svého lékaře. Ale asi bude záležet na frekvenci. Přece nemasturbujete kolem dokola. Lépe, jako laik nedokážu odpovědět. Ale to Vy víte, že tady se obracíte k laikům. Tak víte, že nemůžete očekávat odbornou radu, nebo odpověď.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Myslím si, že kdyby vám něco hrozilo, lékař by vás na to upozornil.

A když už, tak raději infarkt při sexu(masturbaci) než při tahání tašek s nákupem do schodů, nebo jiné např. manuální práci.

Tak zrovna masturbace je ruční práce naprosto příkladná ;)

odpo
hodnocení

0x

Pod různými nicky zde tuto otázku kladete již 2 roky. Je tedy zřejmé, že vám masturbace nijak neškodí.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud by ona činnost byla natolik zdraví neprospěšná, až by hrozila smrt, jistě by vás na to již lékaři upozornili a masturbaci a sex by vám zakázali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma masturbace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]