Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Před 2 lety jsem prodělal postupně nemoci srdeční arytmii plícní embolii a poslední byl epileptický záchvat. Je mi 63let. Na nemoci beru léky. Žiji s přítelkyní co se týká sexu je to pro mne málo tak si dělám masturbaci. Je nějaké ohrožení po prodělaných nemocech? Děkuji.
Zdravím.
Ne,nehrozí žádný kolaps.
Spíše naopak,sex,včetně masturbace působí na tělo ozdravujícím efektem.Více Vám proudí krev a více se tím pádem okysličujete.
No já teda nevím, ale aby Vás neranila mrtvice. Takové případy byly. Já být vámi, tak se zeptám svého lékaře. Ale asi bude záležet na frekvenci. Přece nemasturbujete kolem dokola. Lépe, jako laik nedokážu odpovědět. Ale to Vy víte, že tady se obracíte k laikům. Tak víte, že nemůžete očekávat odbornou radu, nebo odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.