Nejste přihlášen/a.
ahoj
od včera vecer jsem mel teplotu 37,8 a v noci 38,2 ted pres den 36,9 nehorazne me boli nohy a hlavne stehna . furt boli hlava a dva dny uz jsem nebyl na velký a pritom jsem chtěl ale proste to nejde, : ( a jeste v noci mam pálení žáhy , ze se neda ani spát
zustal jsem dneska doma , ze to vylezim ale furt bolí hlava a nohy. teplota klesla . mam jit zitra k doktorce radeji? co myslite ze mi je?
tak já myslel,že to celý den vyležim a vzal bych si kdyztak 1 den dovolenou ale neni mi o nic moc dobre jeste pockam do vecera ale necitim si dobre
zase na rychlou to neni ale furt mam horečku 37,5 a myslel jsem si ze to vylezim a zejtra pujdu do prace .. unas mame blby , ze kdyz marodite jak 14 dní nedostanete za pul rok 13 plat
Tak 37,5 není zas až taková horečka jen zvýšená teplota. Tu ani nemá cenu strážet práškama. Ale zvýšenou teplotu máte určitě z nějakého důvodu, a pokud ten důvod chcete zjistit, tak byste k tomu doktorovi zajít měl. Pokud ne, tak čekejte, než to přejde, nebo než se to zhorší. Nevím, co jiného byste chtěl dělat.
ted mam zas 37,8 pojedu zitra k doktorce ale doufam , ze nebudu marodit 14 dni . v ty nasi firme snama jednaji jak s otroky
driv i kdyz jste marodily mesic furt neco z trinacteho jste dostali ale ted jak marodite 14 dni nemate narok
to chcete rict , ze clovek co ho skolí chripka nebo angina max na 17 dní a pak je zdravej si zaslouží přijít o 13 plat , když celej ten pul rok pracoval? neprijde vam to nefér? chápu , že kdyz nekdo marodi napr 3 mesice ale tohle je pěkna hloupost, ten vas nazor je kravina .
@charger: Nevidím důvod být jak s chřipkou, tak s angínou doma víc jak dejme tomu 5 dní. Při angíně je vám líp s atb cca do 3 dnů, a můžete s nima normálně do práce, při chřipce vyležet největší teploty a pak hurá do práce. Ležet 17 dní s chřipkou doma, to vám neprojde v dnešní době nikde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.