Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval bych založit a nabít penězma účet PayPal, ale jak jsem zjistil, hotově na něj nejdou v bance vložit finance.
Účet si kvůli tomu zakládat nehodlám, z účtu tam finance převést lze. Kdysi bývaly u některých bank tzv. anonymní předplacené kreditní karty, kam člověk nasypal nějaký prachy, a pak s tím mohl manipulovat a převádět jako z účtem. Ale už to banky nedávají. Potřeboval bych nějak platit zboží z ciziny PayPalem, ale nevím, jak tam nabít prachy. Poraďte prosím, kdo víte, jak na to. Já jsem totiž celý život zvyklý platit vše keš, tak se v těch fíglech vůbec nevyznám.
Díky za každý tip, Alfi.
Paypal účet mám a samozřejmě si peníze přeposílám ze svého účtu, ale myslím si, že jdou vložit i na přepážce banky, protože peníze přeposílám do české banky( 2700 - Unicredit) a ta je převádí na můj paypal účet. V platebních vzorech mám schovanou platbu, kde měním jen posílanou sumu a datum. Když si zakládáte paypal účet, tak se tam zobrazí takové "hausnumero", které dávám do zprávy příjemci a podle toho ho přiřezují k paypal účtu. Tak když dojdete s penězi na přepážku a na tento účet složíte peníze s tou zprávou pro příjemce, tak by se měly objevit na paypal účtu. Ale, poplatek za složení peněz na přepážce vás asi čeká, to si musíte zjistit kolik je, další poplatek za převod korun na dolary (paypal), to se vám všechno prodraží!
Zdravím, dík za tip, ale nejde to - jakoby se BANKY bály manipulace s hotovostí... Nějaké ty poplatky bych asi přežil (nebo vložil rovnou Dolary - v tom potíž není), ale prostě bez "účtu" u banky tuto operaci prostě asi provést nejde... - ale já to potřebuju, účet na "identifikaci" - jméno, ATD... si zakládat nechci. Asi se v tom docela vyznáte, prosím o další fundovanou radu, tenhle postup nefungoval... Potřebuju objednat elektronické komponenty od Canada firmy, a jim "nevoní" ani to , že bych jim peníze prostě poslal dopředu - no prostě sekretářka by se tím musela zabývat, místo PC programu automaticky, je to hrůza, dřív když někdo ukázal a chtěl zaplatit hotovejma penězma, tak byl king! Dneska "jedou" bohužel ti, kteří chtějí platit z účtu, konta...atd... , na kterém ale nemusí nic být...
Díky za každou další radu, či možnost dobít PayPal z Vašeho účtu. Alfi.
Tomu nevěřím, protože když si zakládáte paypal účet, tak to "hausnumero" dostanete a s ním půjdete uložit peníze na to číslo účtu u UniCredit, mám to ověřené, že jde složit peníze na jakýkoliv účet za poplatek. Když vám to nejde, tak máte smůlu. Nikdo si nepustí druhého člověka na svůj paypal účet, to je snad jasné.
Teď to mu nerozumím. Ty děkuješ za možnost dobít PayPal účet?
To bys mi napřed musel poslat částku v korunách a věřit mi, že ti tu částku převedu na tvůj účet PayPal.
A já bych zase musel najít nějaký důvod, proč bych to pro tebe měl udělat.
Takže si asi raději založ bankovní účet.
(Ta podmínka, že účet toho kdo dobíjí účet musí mít stejné jméno jako je jméno majitele účtu paypal je na webu jasně uvedena.)
To dvd99 : Já jsem uplně blbej, jak jsem starej... - to že to jde přes UniKredit banku jsem nějak přehlédl... A zkoušel to u Komerčky, Poštovní...atd. - a nic. Doufám, že tady v tom zapadákově, kde teď žiju, po tom , co mi ukradli byt v Praze (říkali tomu privatizace), ta banka bude. Díky moc za radu, a hlavně další odpo, která mě vlastně přiměla to číst podrobněji... Jak se podaří transakce dám samozřejmě vědět - možná to bude dobrý návod i pro další zájemce (ale v dnešní době má účet u nějaké banky a účet na Facebooku snad každý od narození...) . Dík, Alfi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.