Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat tyto květinové pásky?

Od: hanika* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nevíte pod jakým názvem,. nebo kde sehnat na internetu tyhle květinové pásky? Foto přiloženo.. Moc děkuji za odpověď

Kde sehnat tyto květinové pásky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

4x

Zkuste dát do vyhledávače - havajské věnce - obrázky

hodnocení

3x

Moc jsem nehledala, ale Vy tomu můžete věnovat nějaký čas a možná, že najdete co hledáte.

fr.aliexpress.com/...

Tady je 12 kusů za 6.99$ ale je tam nějaké poštovné, necelý dolar. Určitě najdete i s poštou zdarma.

pohanka*
hodnocení

1x

Tu bílou, nebo pastelovou, byste mohla sehnat na nějakém svatebním portále po názvem květinové, svatební girlandy na svatební stůl, nebo květinové řetězy /šifónové/. Není to to samé, ale podobné a delší.

Třeba www.beremese.cz

hanika*
hodnocení

Já bych chtěla jednobarevné.. , přesně co jsou na fotu, nicméně i tak moc děkuji za rady :)

Samozřejmě, že se dají sehnat i jednobarevné. Ale to musíte trochu pohledat. Já jsem to nedělala, protože je nepotřebuji. Ale kdybych je chtěla já, tak bych tomu ten čas věnovala. A samozřejmě, že jde také o kvalitu a od té odvíjí také cena. Také jsem tam já našla takové pastelové, ale nevím kolik do toho chcete investovat. To už je na Vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]