Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překyselený žaludek od zubní pasty.Co s tím?

Od: kys odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,kdykoliv si čistím zuby,tak mám překyselený žaludek od pasty.Zkusil jsem jinou pastu,třeba Herbadent,která je prý přírodní,ale je to taky šmejd,pořád stejné a navíc špatně čistí.Už nevím,co s tím.Beru prášky,vždycky mám žaludek vyřízený.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

A jak se ti zubní pasta při čistění zubů dostane do žaludku?

Já při čistění zubů udržuji zubní pastu v dutině ústní, aby působila při čistění zubů.

Takový problém konzultuj s obvodním lékařem nebo se zubním lékařem.

A to že zubní pasta špatně čistí je taky blbost. Zuby čistí tvoje ruka!

verka91
hodnocení

1x

Tak tu pastu nejezte - žádná se nemá jíst. Nebo zkuste napoak dětskou pastu

kys
hodnocení

proč bych měl jíst pastu?Jen si čistím zub*ee*

liska5
hodnocení

1x

Jestli Vás nenadavuje vlastní čištění /čímkoliv/ a obsah žaludku pak vybíhá do jícnu. Nemáte diagnostikován Reflux? Předpokládám, že ty léky berete na problémy s žaludkem.

anik*
hodnocení

1x

To určitě nebude od zubní pasty,ale asi máte reflux,jak už tady bylo popisováno. Tím,jak si čistíte zuby,jste předkloněn a proto se ze žaludku "vyšplouchne" část obsahu s kyselinou do jícnu. Překyselení bude z jídla,ne ze zubní pasty,ta se vám nedostává do žaludku. Reflux bývá dědičný.

hodnocení

0x

Nepolykat, několikrát řádně vypláchnout, všechno vyplivovat. Zkuste dát na pastu trochu jedlé sody a až pak čistit.

hodnocení

0x
Na čištění zubů pastu nepotřebujete. To vám řekne každá dentistka. Na prekyseleny žaludek platí zasadotvorna strava, případně vyšetření klapky.

fram
hodnocení

0x

Citrony rovněž pomáhají odkyselovat organismus. Doporučení: Po probuzení vypít nejprve skleničku vody s citronovou šťávou. Nebude to kyselení tou pastou, ale např. dení dobou, nebo dávivým reflexem při čištění zubů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]