Nejste přihlášen/a.
Dzień dobry, kochani.. mam dla was takie pytanie..
Před měsícem jsem snížil dávku Cipralexu na polovičku.. z 10mg → 5 mg a v pátek úplně už vysadil a 3 dny na to se dostavilo motání hlavy, zmatenost, podobné příznaky jak přicházející chřipka.. teď už je to o trochu lepší co se týče motání hlavy, ale stále jsem ještě docela mimo.. a potřebuju se učit a dělat věci do školy.. poradťe mi co dělat..
a) prostě počkat, pokud se to už teď postupně lepší, za chvíli to bude v pohodě
b) jelikož se potřebuješ učit, tak stále ber aspoň tu půlku a úplně vysaď až to nebude ničemu vadit
P.S. tyhle dvě varianty mi poradil lékař..
Mě především zajímají vaše názory, co bude nejspíše lepší? Aby to mělo co nejmenší negativní následky pro mě samozřejmě vaše vlastní zkušenosti budou ideální
Moc děkuju..
Dobrý den, volila bych variantu b). Pokud máte psychické potíže, tak na ně vám dostatek zeleniny skutečně nepomůže, jak vám radila Wamp.
Vše ohledně vysazování léků byste měl konzultovat s lékařem...
Právě že už nemám.. z důvodu toho jsem je vysazoval.. že už je vše dobré, teď jen bojuji s vedlejšími následky
Eulálie,přečtěte si laskavě důkladně zadání dotazu.
Tazatel již žádné psychické potíže nemá.A konzultace s lékařem již proběhla !
Wamp - léky typu SSRI, což je i Cipralex se nemůže vysazovat hned, je potřeba postupně snižovat dávky, jinak dojde k tomu, k čemu došlo u tazatele. Pokud měl problémy s vysazováním léku, měl vše konzultovat s lékařem. Je pochopitelné, pokud léky vysadil naráz, tak holt došlo k problémům - a bohužel na ty dostatek vitamínů B a ovoce a zelenina nepomohou.
Ahoj.
Pokud jsi vydržel již ty tři dny,tak je to skvělé ! /Klasické,abstinenční příznaky/.
Ještě cca týden a jsi z toho venku.
Neber s prominutím to svinstvo,pokud nemusíš.Bez jedů v těle je život přece lepší...
PS.Učení ti nepůjde lépe,pokud budeš brát antidepresivum.Přes to nejede vlak
------
Kup si vitamín B forte,zinek a hořčík.Jez dostatek zeleniny a ovoce.
Vysadil jste příliš rychle a to je špatně. Místo úplného vysazení jste měl dávku opět alespoň na 3 týdny až měsíc snížit. Takže začněte opět brát, ale pouze 2,5 mg.
To udělám jak? :D ten prášek jde rozpůlit, trochu se sype, ale +/- dobrý.. ale jak z něj udělám 4 kusy, to fakt nevím :D
Jestli umíte anglicky, tak tady je, jak byste měl vysazovat:
A jak si to účině rozdělit? Rozdrtíte tabletku na prach, zvážíte na přesné váze, a rozdělíte na přesný počet dílů, které potřebujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.