Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeloží někdo do Češtiny?

Od: majjka odpovědí: 8 změna:

Hali Halo,wieviel hast du auf die LB Tiger gewettet?překladač mi ukazuje nesmysl.děkuji.Omlouvám se prosím překlad do češtiny,takže obráceně.už nešel nadpis opravit.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Halli Hallo je pozdrav

...wieviel hast du auf die... gewettet = kolik jsi vsadil na...

LB Tiger - nevím o co jde - Los Banos Tigers?

Zkuste to opsat správně, těch písmenek tam chybí, bodejť by Google nepřekládal ptákoviny...

majjka
hodnocení

amper-děkuji vám moc,jak to mělo být správně to už se nedozvím,Měla to být nějaká ironie od bývalého.Jeho rodný jazyk je Němčina,ale nikdy na mne Německy nemluvil.Jak neumí česky,tak ani německy.Na dotaz mi napsal.Já vím,spletl jsem si TELEPETL,což bude další z jeho nesmyslů.

iz*
hodnocení

0x

Amper to přeložil správně a poměrně dobře to překládá i Google translator (jen použil vykání místo tykání)... Chcete-li dobrý překlad, nevytrhávejte z kontextu jenom jednu větu, napište radši celý odstavec.

majjka
hodnocení

děkuji Ivzez

hodnocení

0x

To máte tak,ten ujko google to robí tak,že si najprv preloží nemčinu do angličtiny a potom do češtiny a hneď je zmätok potom.

hodnocení

0x
Předpokládám že jste z Liberce a tygři prohráli :)
Tak to asi nemyslel ironicky když tygři vyhrávají

figurek*
hodnocení

0x

ahoj. Tak co? Kolik jsi vsadila na liberecké tygry?

hokej.idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]