Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil a aliexpress

Od: kaci odpovědí: 7 změna:
Dobrý je tu někdo do si objednal mobil z aliexpress? Nebo někoho takového zná? Dopadlo vše v pořádku? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Vždy v pořádku.

hodnocení

0x

Mobil z aliexpressu bych si nekoupil nikdy - to už raději z bazaru... Elektroniku jsem tam kupoval 2x, vždy od ověřeného prodejce, elektronika byla totální aušus - padělky, které snad vyrábí děti. Kameru do auta jsem po pár týdnech vyndal jako nefunkční a baterie se mi nafoukla jako bublina... kdybych to nechal v autě, asi by mi vybouchla...

Za sebe - nedoporučuju kupovat nic dražšího 20ti eur, zvláště ne elektroniku.

hodnocení

0x
Jen musíš počítat s poplatky za procleni.

hodnocení

0x
Měla jsem dva telefony z Číny a vydržely max rok a půl. Pro někoho málo, pro jiného moc.. Ale mobil a jinou dražší elektroniku, bych si z AliExpress též neobjednala.

hodnocení

0x
Dva současně, dohromady 500 USD. V pá objednáno, v po dopoledne doma. Deklarovano jako čtečky knih za deset USD, takže bez DPH i cla. Už je to přes čtyři roky, bez závad,pořád funkční.

mathew
hodnocení

0x

Vše mi vždy přišlo vpořádku v rozemí 7-20 dní. Vše je zatím stále funkční včetně mobilu koupeného před 2 roky. Doporučuji nekupovat napodobeniny, protože jsou dražší jak originál Čína se stejnými parametry

hodnocení

0x

Všechno v pořádku, za poloviční cenu než obdobný mobil u nás. Celnice si řekla o 21% DPH, se kterým jsem počítal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]