Chtěl jsem si přehrát včerejší víkend a po spuštění videa mi přeběhne reklama a následně to píše: toto video nelze přehrát na území teritoria ve kterém se nacházíte. Nemá někdo tušení čím by to mohlo být? Píše mi to jak na stolním počítači tak i na mobilu...
Aha, tak Fox/mozila tu funkci nemá. To potom netuším co by za tím mohlo být. Nějaký anpnymizer pro skrytí identity asi nepoužíváš to bys věděl odkud vítr fouká a nic jiného mě nenapadá.
zbynek1*
Nevím co s tím, řekl bych že v počítači chyba nebude( ten je připojen přes kabel) poněvadž mě to dělá i na mobilu pokud jsem připojený doma přes wifi. Když se připojím na mobilu přes data je to ok. Nemůže být něco špatně v tom routeru co mám na půdě?
Požádej o vyjádření svého poskytovatele připojení. S největší pravděpodobností bude chyba u něj. Tyhle video servery které si hlídají práva posuzují tvé oprávnění podle IP adresy a tu sám neovlivníš s výjimkou toho co jsem už vyjmenoval - anonymizer nebo přepínání VPN v Opeře. Opera, to zavedla právě kvůli obcházení regionálního omezení. Klikneš a najednou jsi pro cílový server Američan, Němec nebo Holanďan ( víc toho tam myslím zatím na výběr není ).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.