Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypotéku, když jsem v REGISTRU DLUŽNÍKU

Od: josef5 odpovědí: 2 změna:

Dobré poledne.

Mám na vás jednu otázku. Kvůli prkotině jsem se dostal do registru dlužníku, a vymaže se to asi za 3-4 roky. A zajímá mě, jestli mi dají hypotéku, když mám nemovitost v hodnotě cca. 3 miliony, to jim je potom jedno jsem jsem v registru nebo ne, ne? Když při nejhorším splácet nebudu tak mi tu nemovitost zabaví, ne? Což se samořejmě nestane, příjem mám opravdu dostatečný na to, abych mohl splácet splátky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

možná že hypotéku dostanete, ale budete mít co vysvětlovat. Bance nikdy není jedno, jestli žadatel o úvěr je v registru dlužníků nebo ne. Možná že to skutečně byla prkotina, ale to je jedno. Zápis do registru dlužníků přece jen o čemsi mluví a kdo ho má, ten má černou kaňku.

A váš argument že vám při nesplácení přece můžou zabavit třímilionový barák? Ten v bance raději ani nevyslovujte.

athenaise*
hodnocení

0x

josef5, před několika lety jsem po 5ti letech přecházela s hypo z jedné banky do druhé. Vše bylo v pohodě, ale jedna "maličkost" mi pravda dala zabrat (jinak bych ani hypo převést nemohla) Bylo to zpátky cca 6 let, kdy mi jedna společnost poslala poštou (nevyžádanou)platební kartu (jako půjčka) a prý, že si u nich mohu kartu aktivovat a kdybych potřebovala, tak bych peníze z té karty mohla použít. Ale NIKDY jsem tuto kartu neaktivovala a ani tudíž peníze nepoužila a přesto mi banka odmítla převést hypo k nim. Prý je to vedeno jako DLUH. A věřte, že jsem měla co dělat,abych s tou dotyčnou společností na půjčování peněz vykomunikovala, aby mi ten DLUH "vymazali". Tudíž předpokládám, že i Vám hypo ai jen tak nedají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]