Nejste přihlášen/a.
Dobré poledne.
Mám na vás jednu otázku. Kvůli prkotině jsem se dostal do registru dlužníku, a vymaže se to asi za 3-4 roky. A zajímá mě, jestli mi dají hypotéku, když mám nemovitost v hodnotě cca. 3 miliony, to jim je potom jedno jsem jsem v registru nebo ne, ne? Když při nejhorším splácet nebudu tak mi tu nemovitost zabaví, ne? Což se samořejmě nestane, příjem mám opravdu dostatečný na to, abych mohl splácet splátky.
možná že hypotéku dostanete, ale budete mít co vysvětlovat. Bance nikdy není jedno, jestli žadatel o úvěr je v registru dlužníků nebo ne. Možná že to skutečně byla prkotina, ale to je jedno. Zápis do registru dlužníků přece jen o čemsi mluví a kdo ho má, ten má černou kaňku.
A váš argument že vám při nesplácení přece můžou zabavit třímilionový barák? Ten v bance raději ani nevyslovujte.
josef5, před několika lety jsem po 5ti letech přecházela s hypo z jedné banky do druhé. Vše bylo v pohodě, ale jedna "maličkost" mi pravda dala zabrat (jinak bych ani hypo převést nemohla) Bylo to zpátky cca 6 let, kdy mi jedna společnost poslala poštou (nevyžádanou)platební kartu (jako půjčka) a prý, že si u nich mohu kartu aktivovat a kdybych potřebovala, tak bych peníze z té karty mohla použít. Ale NIKDY jsem tuto kartu neaktivovala a ani tudíž peníze nepoužila a přesto mi banka odmítla převést hypo k nim. Prý je to vedeno jako DLUH. A věřte, že jsem měla co dělat,abych s tou dotyčnou společností na půjčování peněz vykomunikovala, aby mi ten DLUH "vymazali". Tudíž předpokládám, že i Vám hypo ai jen tak nedají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.