Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho odblokuji účet

Od: kvetoslava* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat mám exekucí kterou jsem celou zaplatila po zaplacení což je měsíc mám stále účet zablokovaný tak my prosím poraďte co mám dělat to je žalovatelný že my blokují účet tak dlouhou

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, kontaktujte svého exekutora s dotazem, zda již poslal bance informaci o zaplacení a příkaz k odblokování Vašeho účtu. Pokud to již udělal, tak se ptejte v bance, kdy blokaci ukončí. Jenom poznámka - žalovat by měl jen ten, kdo má čisté svědomí (Váš věřitel čekal jistě také dlouho). Zdravím!

doplněno 04.03.18 18:30:

kvetoslava - zřejmě jste měla zvolit jinou rubriku, protože zde to odborníci na exekuce asi hledat nebudou a další rady nedostanete. Ovšem, možná to sys ještě přesune na správné místo.

Můj známý prožil něco podobného, ale zablokovali mu účet neoprávněně, neboť se jednalo o již vyřízenou exekuci již před několika lety a dodnes nevíme, zda to byla chyba nebo účel. Odblokovali mu ho do 3 týdnů, ale tvrdili mu, že mají na to dva měsíce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]