Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je šance na otěhotnění? :D

Od: snadneotec odpovědí: 17 změna:
Ahoj lidi
potřeboval bych poradit.. zkusili jsme sex bez gumy (ano, blbý nápad) a samozřejmě se mi povedlo ho vyndat vždy tak 10-15s před tím + jednou po tom co jsem se.. (všichni víme) jsem si ho omyl vodou a tak 30 min po jsme znova.. je šance že mohli někde ještě zůstat? to že to byla blbost mi říkat nemusíte.. spíš jak moc je velká šance na otěhotnění? Díky..

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nezáleží na chlapovi - ono totiž prochází v trubici několik spermií ještě chvíli před vyvrcholením, a po je samozřejmě delší čas připraveno dalších mnoho bičíků... Záleží tedy na stádiu plodných dnů ženy.

doplněno 04.03.18 18:25:

@floro - můžu dotaz? Máte už s tím partnerem nějaké děti? - jestli třeba jeden z páru je sterilní, ...

snadneotec
hodnocení

a kdy je to období? jak dlouho tak +/- po menstruaci?:)
floro*
To najdete si na internetu. Na googl napiste plodne a neplodne dny
snadneotec
hodnocení

Takže klid?
Jaká je šance na otěhotnění? :D
iz*

To je podobná aplikace, jako ta, na niž si ženy stěžují, že " kvůli ní otěhotněly" ?

snadneotec
to nevím, ale má pravidelnou přesnou menstruaci, takže by to mělo snad odpovídat.. sex jsme měli od 2.-4.3 .. což bylo asi 2-4 dny po menstruaci..

@ivzez - pokud někdo má pravidelný cyklus, neužívá HA, ...

Já s manželkou praktikujeme tuto antikoncepci dle "plánovaného početí" zhruba 14 let. Zatím úspěšně vč. dvou plánovaných porodů.

snadneotec

Má pravidelný, přesně 28 dní, +/- den a neužívá HA

floro*
hodnocení

2x
No tezko rict. Nekdo prerusovanou souloz odsuzuje. Ja s partnerem jsme ji provozovali 5 let co jsem byla bez antikoncepce a neotehotnela jsem. Az kdyz jsme se fakt zasnazily.
Po umyti je nepravdepodobne, ze by prezily na suche pokozce. Spis jestli vam nezustaly v mocove trubici, byl jste s tim mytim zaroven na male? To by se vyplachly.
Za dalsi, nekdy se stane, ze spermie vycestuji z varlat jeste pred orgasmem, ale jak jsou mozne preuit bez doprovodneho ejakulatu v pochve a nasledne deloze, tezko rict. Nekdo to stale zduraznuje, jako minus prerusovane souloze, ale nikdy jsem necetla seriozni clanek na toto tema. Spis to podeziram jako predsudek.
snadneotec
hodnocení

No právě že nebyl jinak moc děkuji za komentář

danka86*
hodnocení

2x

Sperma mohlo zůstat v močové trubici, pokud jste se v "mezidobí" mezi jednotlivými styky nevymočil, a tak v preejakulační tekutině mohlo něco zůstat.

Velmi záleží na plodných dnech ženy (pozor - nemusí se shodovat s tím, co si vypočtete na internetu!), pravděpodobnost otěhotnění v takovém případě je nicméně spíše nízká.

Ono to není stoprocentní ani když se cíleně snažíte o těhotenství v plodných dnech.

snadneotec
Moc děkuji.. jinak sex byl 2 až 4 dny po menstruaci.. tyto dny by měly být +/- uprostřed cyklu, ne hned po menstruaci, ne?
danka86*

Plodné dny nemusí být nutně jen uprostřed cyklu. Můžou být dvě ženy se stejně dlouhým menstruačním cyklem a každá z nich může ovulovat jinak. Navíc spermie ve vhodném prostředí přežívají údajně až 5 dnů, takže si na ovulaci klidně počkají, pokud mají výdrž.

snadneotec
tak teď jen doufám, že nemají výdrž:D

pohanka*
hodnocení

1x

To ví jenom pánbůh. Ale u mě to zafungovalo. Také jsem byla jako mladá poučena, že podruhé již není takové bezpečí a stalo, že jsem hned otěhotněla. Takže ano, já to potvrzuji. *mala* Ale samozřejmě to u Vás nemusí takto dopadnout.

iz*
hodnocení

0x

Šance je ± 50 : 50.

figurek*
hodnocení

0x

No. Vy se neptáte jaká je šance na otěhotnění, ale jaká je šance na neotěhotnění. Šance je vždycky, jistota nikdy. Jedna svého času hodně známá doktorka Mudr Pondělíčková nám na školní besedě povídala, že my pánové tam máme trubičky a v těchto trubičkách vždycky nějaká ta kapka zůstane. Při opakovaném sexu se může stát, že tuhle kapku docela normálně vymačkáte ven. A prý skutečně stačí jedna kapka a už to ťapká.

Podle vašeho dotazu vidím, že jste v téhle problematice znalec. Proto vám radím : Nastudujte si aspoň něco.

databazeknih.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]