Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojízdná cukrárna

Od: hug odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, vždy jsem měla sen vlastnit svojí cukrárnu, někde ve starší Praze, bohužel prostoru na pronájem či prodej je málo a stojí to mraky peněz. Tak jenom tak zkusila napsat "pojízdná cukrárna" a našlo mi to inzerát, ve kterém se pronajímá staré zrenovované auto VW T2, které je předěláno na pojízdnou cukrárnu, je tam točená zmrzlina, palačinkovače, nápoje a různé úložné prostory. Toto auto i dlouhodobě pronajímají, což mi přijde hrozně zajímavé.

Mám na Vás otázku, jak je to s tím, když bych chtěla stát s tímto autem někde na frekrentovaném místě, jak zjistím kde to jde. Někde na dobrých místech v Praze, třeba na Smíchově - Anděl, třeba tam teď momentálně stojí pojízdné občerstvení polívek. To se nějak platí, pokud bych tam chtěla někde s tím autem být?

Děkuji. P.S. níže máte fotečky jak to vypadá, mě to přijde hrozně roztomile pěkné :-D

Pojízdná cukrárna
Pojízdná cukrárna #2
Pojízdná cukrárna #3

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

5x

Velkým problémem společnosti je odvaha. Spousta lidí má sny, ale nic s nima nedělá. A nemá odvahu něco změnit.

Pochopitelně tohle nebude jednoduchá věc, ale nebude ani extra složitá. Pátrejte, počítejte, přepočítávejte, udělejte nějaký bussines plán a pak uvidíte. Hlavně nic nevzdávejte jen díky názorům některých z internetu. Mějte svou hlavu. Ale použíjte i ten rozum.

iz*
hodnocení

1x

Autor fotek Vám dal souhlas k jejich zveřejnění jinde? Se stejně "poctivým" přístupem k dalším zákonům a předpisům, ale hlavně k zákazníkům, nemáte šanci uspět.

Tak je to správné. Na lidi musí být přísnost, pak by si tu každý dělal co chce. Co na tom, že potřebuje radu a ne jednu za uši.

...

Myslím, že kdyby se můj inzerát objevil i jinde, než kam jsem ho dal, tak budu jen rád. ⇒ Zvětší se mi okruh potencionálních zákazníků.

jp

ivzez - není Vám trapno takhle buzerovat? Jen to s těmi zákony nepřehánějte, některý jsou padlí na hlavu.

hodnocení

1x

@hug - mě to přijde hrozně roztomile pěkné

Možná změníte názor, až si přečtete tenhle článek magazin.storyous.com/... plus odkazy v něm uvedené. Ono to zdaleka není jen o parkování v centru.

hodnocení

1x

Pokud do toho půjdete, nezkoušel bych hned nějaké ad-hoc místo v Praze, ale zkusil bych se přimotat do nějakých farmářských trhů. Pokud budete prodávat vlastní výrobky, neměl by to být až takový problém tam získat místo. Farmářských trhů je po Praze hodně, s trochou štěstí byste mohla obsadit celý týden, teď v zimě je to ale slabší.

cukr
hodnocení

1x

Zveřejňování fotek z inzerce není trestné.

Pokud sde jen o pronájem auta a splňuje hyg. předpisy pro prodej potravin, tak do doto jděte. I při neúspěchu se žádná katastrofa neděje. Parkovací místa si můžete ověřit/zaplatit na Městské úřadě, také podají podrobné informace. Vybral bych asi 4 - 5 stanovišť a pravidelně v určitý den byl na jiném místě + veškeré vídendové trhy, akce, dětské dny, soutěže, atd. Už moje babička tvrdila " Kdo se bojí, s.re v síni" .

Když to nevyzkoušíte, nebudete vědět a zbytek života si budete říkat - co kdyby to vyšlo? Proč jsem to nezkusila? Mě v životě nemrzí co se nepovedlo, ale to co jsem vzdal a nezkusil i když možnost byla.

cukr

Co tak použít telefon a zavolat si tam. Nebo to máme udělat za vás?

hug
hodnocení

No mohl byste. ;)

cukr

Jen mě zaráží, že uvažujete o podnikání a neumíte si najít kontakty. V tomto případě doporučení začít se živit sama beru zpět.

hug
hodnocení

A ještě jeden dotaz. Nevíte kolem jaké ceny se pohybuje stání např. na Andělu na Smíchově?

Určitě to budou vědět na MČ Prahy 5 praha5.cz/... jsou tam i telefony.

liska5
hodnocení

0x

Jezdila jsem dříve na různé hudební festivaly. Na některém jsem zažila Kafekáru. Přívěs ve tvaru velké konvice. Měl především kávu a pár jednoduchých sladkostí. Takoví lidé mají harmonogram akcí po celé republice a Kafekáru přetáhnou na místo činu, v zimě i ke sjezdovce. Samozřejmě to mají vyjednané s majitelem pozemku nebo pořadatelem akce. Jedině tak by to mělo efekt.. Ve městě asi moc ne, tam jsou cukrárny a všude automaty /v čekárnách, na úřadech ap/.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]