Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to normální představuji si ženy

Od: čarodějka odpovědí: 10 změna:

Ahoj jsem štastně vdaná5let máme malé díte a vše klape i sex vcelku v pohodě až na to že manžel je častěji unaveny.

V poslední době si při sexu s mužem představuji jiné ženy spolu nebo že mi to dělá žena a taky víc lidí a manžel se dívá nevím možná to je tajná představa ale každopádně mě to šíleně vzruší a přivodí se orgasmus no snad na tom nic není díky

hezkyy den

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavel2*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tak navrhni manželovi že přizveš kamarádku nebo ať si nějakou přivede on. Já myslím že nebude mít nic proti :).
miljan*
Pro informaci, co dělá manžel za zaměstnání? Jinak souhlas s pavel2.
čarodejka

no diky vím že by se mu to určitě líbilo ale v našem případě se to nedá realizovat

to by se muselo stát náhodou neplánovaně a né doma ale určitě by to bylo zajímavé.

jinak manžel dělá s počítači nic náročného ale asi má nějakou jarní unavu

diky za odpověd

honzek11*
ja nevym mozna bych si s nim o tom promluvil treba ze si pozves kamosku a ze se muze pridat ja myslim ze by do toho sel . *smich**ua*
25gowron*
Zkus se seznamit s nakou zenou a splnit si svoje predstavy ...

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Pokud Vám ty představy přinášejí potěšení, je všechno v pořádku. S realizací bych nespěchal. Doporučuji spíše zůstat u představ, jelikož v případě jejich realizace může dojít k neočekávaným a zejména neplánovaným jevům.
Hezký den.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Neni to nenormální,je to znak nedostatečně uspokojivýho sexu.Jak to vyřešíš je jenom na tobě.De jen o to,jak je kvalitní vztah vás dvou,jako rodinných partnerů.A taky de o to,co cítí ve stejný situaci partner.Asi by to chtělo dojem ventilovat,ale velmi opatrně.
miljan*
Dělá s počítači, v tom může být problém. Ač se to bude zdát divné, většina mužů těžce pracujících je schopna podávat neobvyklé výkony, neboť jsou zvyklí a fyzicky trenování. To nemám ze své hlavy, je to už dávno co jsem to někde četl. Možná někde na netu by se to našlo. Jestli sedí u počítače, tak je zvadlý a unavený jinak než z tělesné práce. Zkrátka a dobře krev tak dobře neproudí kam má.

kron*
hodnocení

0x

Určitě to je normální, moje žena (malířka) se vzruší i při malování ženských aktů.

Hezký den

yenda*
hodnocení

0x

Každý člověk má nějaké erotické představy. Pokud to nemá negativní vliv na partnerský vztah, je všechno v naprostém pořádku.

Nejhorší jsou tajné výčitky svědomí, které mohou vézt až ke spirále, která skončí naprosto zbytečným rozpadem harmonického partnerského vztahu.

Buď si o tom s partnerem povídejte, nebo si to nechte pro sebe, ale rozhodně se tím nesmíte soužit. Fakt si tím soužením časem rozbijete manželství. Manžel pozná, že je něco jinak a už se začne roztáčet spirála.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]