Dobrý den. Je mi 13 let. Poslední dobou dostávám casto chuť k sexu. Nikdy jsem žádný sex neměl nebo tak. S kamarádkami jsem se už několikrát neovladatelně začal bavit o intimních věcech. Bojím se že by to mohlo ohrozit vztahy s kamarádkami nebo hůř.Zatím se to dá ovládat ale jsou i chvíle kdy přestanu myslet. Je to jen projev puberty nebo něco vážnějšího? Předem děkuji za odpovědi.
Probouzej se v tobě hormony to je normální Bohužel pro tebe máš dle zákona ještě 2 roky na sex čas Jediný co tedy múžeš prozatim stím dělat je rozcvička pomoci pravé ruky
Dobrý den, považuji to za normální, ale nejsem si jistý, jestli již v tomto věku, resp. kamarádky do toho zatím vůbec nezapojujte a věnujte se sám sobě (najděte si něco o masturbaci). Ano, je to projev puberty a pomaličku z Vás bude mladý muž (ale vážné to není). Zdravím!
Ano, je to normální, jsi ve věku, kdy se ti buď už začalo nebo tvoří sperma, to je spojené s produkcí testosteronu, který tě budí k takovým věcem. Každopádně na sex ještě zapomeň, stále si moc mladý, tak se koukej ovladat. Nevím na co si ostatní poradci hrají, ale asi už jen zapomněli, v kolika letech se probudili s výronem na prostěradle a v kolika letech se ženy poprvé sháněly u mámy po vložkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.