Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chuť k sexu ve 13

Od: anonym55 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den. Je mi 13 let. Poslední dobou dostávám casto chuť k sexu. Nikdy jsem žádný sex neměl nebo tak. S kamarádkami jsem se už několikrát neovladatelně začal bavit o intimních věcech. Bojím se že by to mohlo ohrozit vztahy s kamarádkami nebo hůř.Zatím se to dá ovládat ale jsou i chvíle kdy přestanu myslet. Je to jen projev puberty nebo něco vážnějšího? Předem děkuji za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Probouzej se v tobě hormony to je normální
Bohužel pro tebe máš dle zákona ještě 2 roky na sex čas
Jediný co tedy múžeš prozatim stím dělat je rozcvička pomoci pravé ruky

pb®
hodnocení

2x

Je to normální, ale na sex prozatím zapomeň a věnuj se masturbaci, tak často jak je libo. 5x denně není v tvém věku žádný rekord.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, považuji to za normální, ale nejsem si jistý, jestli již v tomto věku, resp. kamarádky do toho zatím vůbec nezapojujte a věnujte se sám sobě (najděte si něco o masturbaci). Ano, je to projev puberty a pomaličku z Vás bude mladý muž (ale vážné to není). Zdravím!

majsterjoe*
hodnocení

0x

dobre rano. ve 13 jsem měl po půlnoci docela tvrdé spaní. Něco je špatně.

Taky sem měl tvrdé spaní sem tam s tvrdym jo hormony sou potvora *smich*

vasicek*
hodnocení

0x

Asi je již jiná doba se vším všudy. Kdoví, co bude za 500 let.

dylin
hodnocení

0x
Ano, je to normální, jsi ve věku, kdy se ti buď už začalo nebo tvoří sperma, to je spojené s produkcí testosteronu, který tě budí k takovým věcem. Každopádně na sex ještě zapomeň, stále si moc mladý, tak se koukej ovladat. Nevím na co si ostatní poradci hrají, ale asi už jen zapomněli, v kolika letech se probudili s výronem na prostěradle a v kolika letech se ženy poprvé sháněly u mámy po vložkách.

hodnocení

0x

To je normální, ale na pohlavní styk s ženou si budeš muset počkat. Musí vám být oběma alespoň 15 let, jinak je to trestné.

liska5
hodnocení

0x

A holkám nic neříkej. Jedině snad, kdyby Ti samy povídaly o své menstruaci. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sex ve 13

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]