Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v coffee & coctail baru pod 18let

Od: niky11 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

mám dotaz ohledně brigády, kterou bych rád dělal. Místní coffe&coctail bar hledá brigádníky. Zaměstnají mě pokud mi ještě nebylo 18let? Hledal jsem na internetu a někde píšou, že ano a někdě, že zase ne. Děkuji za odpovědi a přeji hezký den :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Pokud tam neprodávají alkohol a pokud se nejedná o práci v noci, pak ANO.

majsterjoe*

V takovém případě od doby platnosti nového protikuřáckého zákona, osoba mladší 18 let nesmí prodávat alkoholické nápoje.

Takže v takovém případě takovou brigádu vykonávat nesmíš. Můžeš tam ovšem například uklízet.

niky11
hodnocení

Prodáva se tam i alkohol.

hodnocení

0x

Z. č. 65/2017 Sb.

§ 13 Některé podmínky prodeje nebo podávání alkoholických nápojů

(2) Osoba prodávající nebo podávající alkoholické nápoje musí být starší 18 let, nejde-li o osobu, u níž je tento prodej nebo podávání součástí soustavné přípravy na budoucí povolání v oborech vzdělání se zaměřením na gastronomii, hotelnictví a turismus, obchod, potravinářství nebo potravinářskou chemii.

iz*
hodnocení

0x

Nesmíte prodávat alkohol, zaměstnavatel s Vámi nemůže uzavřít dohodu o odpovědnosti, nebudete moci pracovat s penězi a nesmíte pracovat v době od 22.00 do 06.00 hodin.

Jde-li o denní bar, může Vás s určitým omezením (spíše počítejte s pomocnými pracemi) zaměstnat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]