Nejste přihlášen/a.
zdravim,už asi skoro rok me posílaj z nejaké firrmy mystique žiletky ,které mám platit,ale nc sem si neobednávala,akorát sem řešila neco po telefonu s babou co mi volala ,pamatuju si že neco,s tim že budu mit neco levnejšiho na telefonu, a že mi pošlš dárek zdarma ten dárek zdarma jsou ty žiletky,které zdarma nejsou,ale musim je platit každý tri mesice je posílaji, a já je nechcu,pak pošlou upomínku že sem to nezaplatila a přidaj si o 200 kč navíc..co s tím? mam jim je poslat zpátky,že to nechcu,nákej dopis? dekuju moc
Stačí tedy jednoduchý dopis, "Vypovídám smlouvu o zasílání zboží, která byla uzavřena telefonicky dne atd., samozřejmě s uvedením jména a příjmení, adresy spotřebitele pro dostatečnou identifikaci osoby, vše opatřeno vlastnoručním podpisem. Nepřeji si již žádné nabídky od Vaší společnosti, současně tedy žádám o výmaz veškerých osobních údajů z Vaší databáze." vasestiznosti.cz/...
ale ja si nejsu vedoma nejaké smlouvy...baba mi proste řekla že jde o neco levnýho na telefonu a že pšlou dárek at reku adresu,a ty žiletky posilaj skoro rok a chcou furt penize...mam dojem když pošlu zpátky žiletky a dopis že to nechcu už,že to budou posilat dál...jedná se o podvod ,což sem se dívala na to mistique ale jak z toho ven nevim
Milá Janicaa,
přečtěte si laskavě to, co Vám již většina rádců napsala.
Je zbytečné psát stále dokola, že nevíte... Kdyby jste si předchozí rady přečetla, tak by jste věděla.
Smlouvu jste uzavřela přez telefon (nemáte tedy žádný papír) a potvrdila ji tím, že jste po přijetí "dárku" odesílateli neoznámila, že další zásilku nechcete - tohle bylo zřejmě i na nějakém dokladu nebo dodacím listu přiloženém k "dárku". Pokud jste to četla tak, jako čtete zde uvedené rady, tak si toho asi nejste vědoma, ale je to tak.
Tady to za Vás nikdo nezruší - vypovědět platnou smouvu musíte sama. A pokud si s tím nevíte rady, tak požádejte někoho ve svém okolí, kdo si přečte zde uvedené rady a porozumí jim, aby Vám s výpovědí pomohl.
V odkaze je všechno vč adresy... až balíček přijde a spolu s ním doporučeně a s dodejkou odeslat odstoupení od kupní smlouvy uzavřené po telefonu na adresu společnosti Westerfield International AG, P.O. BOX 18, 120 00 Praha 2.
taky je problem v tom,že ja ani nevim zda sem nejakou smlouvu uzavřela,už si to nepamtuju,jde o to že m ineco nabídla,řekla že přijde dárek řekla sem asi adresu ale to je asi tak vše...takže nevim zda mam napsat dopis a předat i ty žiletky a napsalt tam že rušim smlouvu? když ani nevim jestli nákou mám..mylsim že ne ..tak co mam teda rušit:/
Podle toho co a jak píšete, jste určitě smlouvu po telefonu uzavřela, ale neuvědomila jste si to. Jestli nechcete ty žiletky dál platit, musíte jim to napsat. Nemáte třeba nějakou přítelkyni, nebo kamaráda, kterému byste dala přečíst tuto debatu. A společně byste pak napsali tu písemnou výpověď. Najděte někoho, kdo by Vám pomohl ten dopis napsat. Jinak budete platit dál...
ale jak to teda mám zrusit? co mám udelat? oni tam nemam ani číslo,mam j to udelaný schválne...prvni dárek tedy to co sem platila mi poslala v červenci,je březen...nevim proč to pořád posílaji..už me to nebavi..ja nic platit nechci už,
razítko tu žádný není...telefon fakt nemám.. volala mi paní asi v červenci..to jsem zaplatila ten balík 199 kč,pak ho poslaly znova asi v říjnu ,tak sem to nechala být...a v unoru mi poslaly třetí,s upomínkou,že sme nezaplatila za říjen že chcou 460 kč..ale já je posílat nechci,nic sem si neobjednávala,melo jit o ten dárek...takže, adresu tam maji PO BOX 18 120 praha 02 nejak tak...takže na tuhle adresu ji mto mám zaslat zpátky, a napsat at už nic neposílaji? nevim zda to pomuže:/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.