Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obuv Gore-Tex

Od: egroups® odpovědí: 5 změna:

Sháním kvalitní boty typu "botasky" pro každodenní nošení z Gore-Texu,které opravdu vydrží,ideálně i s antibakteriální úpravou.

Poradí někdo nějaké osvědčené,případně i kamenný obchod,kde je koupit?

Měl jsem jedny vybrané,ale po přečtení hodnocení jsem je musel zavrhnout,protože jim vydržely sotva 3 měsíce,pak se ošoupala podrážka,na mokru klouzali atd.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Aby boty dlouho vydržely, je asi velmi praktické pro peněženku, ale rozhodně ne pro nohy. V dobře "rozšlápnutých", moje maminka říkávala "rozšmajdyných" botách ziskáte ploché nohy, spadlé klenby. Zní to srandovně, ale bolest při chůzi, za pár let, zas až tak srandou není. *nevi*Nebylo by lepší, koupit několik "slušných" bot a nechodit v jedněch celý rok?

hodnocení

Nepsal jsem,že budu celý rok chodit jen v jedněch.Nicméně mám GTX "pohorky" už cca 12 let a jsou furt jako nové a to je nosím do přírody,v zimě místo zimních bot a super.Asi jsem měl tehdy štěstí na kvalitní.

Proto hledám něco podobného ale ne tak bytelného,těžkého.

hodnocení

0x

Moji chlapi nosí prestižky a jiné nechtějí. Jsou to české výrobky a vynikající cena

Ještě odkaz

repa.cz/...

hodnocení

Díky,ale nechce se mi do umělohmotbých,chci něco prodyšného z Gore-texu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]